Véletlen vagy valami más?
Figyelt kérdés
Volt egy álmom ahol a Holdon voltam egy expedíción (az álomban egyszerse szólaltam meg). A feladatom az volt hogy két nagyobb darab követ felszedjek és egy fém dobozba rakjak. Amikor visszaértem az űrhajóhoz akkor mondták hogy ne vegyem le a sisakom, mert megsérülhet a tüdőm a Hold-por miatt. Most rákerestem google-n és tényleg veszélyes a tüdőre ez a por ami a Hold felszínén van. Szóval hogy lehet ez, hogy ezt én tudtam (mert az álmot az agy generálja, ahogy én tudom).2015. nov. 2. 15:13
1/1 2xSü 

válasza:

> Szóval hogy lehet ez, hogy ezt én tudtam (mert az álmot az agy generálja, ahogy én tudom).
Lehet, hogy hallottál már róla, mondjuk hallottad a tévében, vagy láttad egy kérdésnél itt, vagy olvastad a tankönyvben, csak éppen nem figyeltél annyira tudatosan rá, hogy tudatosan tudd is, hogy te ezzel az információval már találkoztál. Álmodban lehet, hogy pont ezért jött elő a tudatalattidból, hogy valahogy mégis megerősödjön ez az információ. Szóval lehet, hogy tudtad, csak nem tudtál róla, hogy ezt tudtad.
Vagy sima véletlen is lehet, ez is benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!