Valaki találkozott ma Marty McFlyjal meg azzal a professzorral?
Figyelt kérdés
mindenhol kerestem őket, de nem találtam, pedig annyira szerettem volna látni őket... meg azt a cuki kutyust. és tök jó lett volna uzazni velük az időben. szerintetek este még meg jelenhetnek?2015. okt. 21. 21:39
1/5 anonim válasza:
Hill Valleyben lesznek néhány óra múlva.
2/5 anonim válasza:
a fejem fölött suhant el, levitte a sapkám! Beszélgettem velük, azt mondták, h eredetileg nem is a kocsi lett volna az időgép, meg kv főzőből van a cucc. Rákérdeztem, h amikor az 1. részben vár a villámcsapásra és nem indul a kocsi, akkor tudatosan villogja-e le az s.o.s morze jelet, azt mondta, h igen. Jó fejek voltak.
3/5 anonim válasza:
Itt ülnek pont mellettem, és azt üzenik neked, hogy figyelj oda jobban magadra, vagy 2018 májusában el fog ütni a vonat.
4/5 Koplárovics Béci válasza:
5/5 anonim válasza:
Ja. McFly már olyan parkinsonos, hogy a piát is kilötyögteti, nemhogy visszautókázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!