Mira utalhat az a grafológiában, ha valaki egy szövegen belül mindig különbözőképpen írja le ugyanazt a betűt vagy több betűt is másként ír?
Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 23:36
1/3 anonim válasza:
Én akkor szoktam ezt csinálni, ha az adott betűnek egy másik alakja tetszik mint amit megszoktam, és próbálok átszokni.
2/3 anonim válasza:
NEm egészen világos a fogalmazásod:
Ha egy-két (vagy néhány meghatározott) betüt ír két vagy háromféleképpen - pl. az "s"-t három különbözö módon írja -, akkor az azon a helyen/mondantban az adott szó különbözö érzelmi töltését, hangsúlyát jelentheti.
Ha majdnem minden betüt összevissza, különféleképpen ír le, az egyszerüen vagy játék az írásmóddal - "saját" írást akar kialakítani", vagy pedig még nincs kialakult írásképe, ezért nem elemezhetö.
3/3 anonim válasza:
ez függ az írás girlandosságától, a formanívóról és az egyedi írás jeleitől. Nagy vonalakban és plasztikusságban lobbanékony, szeszélyes természetre, kitartáshiányra vagy meggyőződés nélküliségre, tépelődésre utal(hat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!