Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az univerzum után szerintetek...

Az univerzum után szerintetek mi van? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Na szóval.. ezen agyalok hogy ugye van a föld.. amit körbe lehet utazni, ki is lehet belőle "lépni" most az a "hely" ahol a bolygók vannak.. meghatározott nagyságú akkor azt is körbe lehet utazni?:O Tudom hogy ezt még nem tudják de mégis szerintetek az univerzumon kívül is van valami?:O Valahol csak vége van..
2010. márc. 13. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Hallottam olyat, hogy nem csak 1 univerzum van, hanem több is. És a mi Univerzumunk két másik univerzum ütközésével alakult ki.
2010. márc. 13. 23:26
 2/8 A kérdező kommentje:
aha ezt én is hallottam de azért érdekel hogy mikor van vége mindennek?:O és az mit jelent?:D
2010. márc. 13. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
ugyaneza kérdés már sokszor előkerült ezen az oldalon, csak olvass vissza vagy keress, rengeteg választ találhatsz.
2010. márc. 14. 00:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira eltávolodunk a materiális világtól,hogy viszonyítási pont híján nem bizonyítható már maga a távolodás sem(hanem minden erőfeszítés mozdulatlanságnak tűnik a fekete űrben),akkor számunkra az már a világ vége.
2010. márc. 14. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:

...És rájöttünk hogy mi van a világmindenség határán túl!

Szerintem nincs határa.Vagy ha igen,akkor ami a határon túl van,annak is kell hogy legyen határa?Cáfolom magam,csak határok vannak,és mindig lesz az azon túl!

2010. márc. 14. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a vilagegyetem utan sok-sok hulye kerdes van.
2010. márc. 14. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha talalsz valamit uatnna akkor azt jelenti hogy az is a vilagegyetem.

A vilagegyetem nem azt ejlenti hgoy MINDEN ami letezik?

2010. márc. 14. 10:56
 8/8 A kérdező kommentje:
jó de nem tudom.. végül is nem foglalkozok vele csak olyan érdekes... mint ahogy az is hogy ekkora "térben" nem csak mi élünk;)
2010. márc. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!