Kitől és mitől kell megvédeni? "Mentsuk meg a Fold-golyot " Istentol vagy a szennyezo "Tudomanytol?
Nos, én még nem láttam volna, hogy Isten vagy a tudomány olyan nagy veszélyt jelentene a bolygóra.
Sokkal inkább a felelőtlen, buta, pénzéhes emberekkel van a gond.
4. Előbb vagy utóbb úgyis meghalsz. Utána meg már mindegy.
Habár magában a bolygóban tényleg nem lehet nagy kárt tenni, de a velünk párhuzamosan itt élő lényekben igen.
:(
Viszont apróságokkal te is tudsz tenni az ellen, hogy vigyázz a környezetedre. Tudod, alapok: nem szemetelsz, nem szennyezed a légkört, nem bántod a békákat és a hüllőket a kertedben, stb.
'Inkább az élővilágának egy részét kéne"
Erre gondoltal ? : a legnagyobb katasztrofat a novenyek megjelenese (oxigen) okozta a Fold-golyon !!!!!!!! Ev -milliardokig is volt ELET (Co2-vel) ezen a kis homok szemcsen ......
(5-os)
En is hassznalom az internetet (nem erzem magam hasznosabb-nak mint Te ! ( a Google szennyezo , teccik-e erteni ?)
(7-es)
En is gyilkos vagyok , mert szeretem magamat (oxigent).....:-)
Valamikor 400-500 millio evvel ezelott a CO2 3X-os volt , s ekkor volt a legszebb a Fold-golyo (homo-majom nelkul)!!!
Teccik-e erteni ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!