Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Franciálus a viva con agua,...

Franciálus a viva con agua, és zeit ist geld mit jelent?

Figyelt kérdés
Ez két dalcím,kíváncsi lennék ,köszi :)
2010. márc. 12. 21:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Franciául * bocsi
2010. márc. 12. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
A Zeit ist Geld nem franciául van, de azt jelenti, hogy az idő pénz. A Viva con Agua pedig azt jelenti, hogy élet Aguával.
2010. márc. 12. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy a spanyol ill. német kifejezés francia fordítására vagy kíváncsi?
2010. márc. 12. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
viva con agua, azaz élet vízzel
2010. márc. 12. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Na várjunk csak. Ez egy spanyol és egy német idézet.

Az első a spanyol (viva con agua) és annyit tesz "az élet vízzel" vagy "élj vízzel" (mindkettő lehet), a második német (zeit ist geld) és magyarul annyit jelent, hogy "az idő pénz". Hogy ezek mit jelentenek franciául azt sajnos nem tudom, de talán a magyarról le tudod fordítani (vagy pedig csak bénán tetted fel a kérdést és a magyar fordításra voltál eleve kíváncsi)

2010. márc. 13. 01:43
 6/8 anonim ***** válasza:

"az élet vízzel" vagy "élj vízzel" (mindkettő lehet), a második német (zeit ist geld) és magyarul annyit jelent, hogy "az idő pénz".

Ezek franciául:

"Az élet vízzel = La vie avec de l'eau

Élj vízzel! Vis avec de l'eau!

Az idő pénz = Le temps est l'argent.'

2010. márc. 13. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Az "élj vízzel" = "Vis de l'eau" is lehet.

(Utolsó vagyok)

2010. márc. 13. 10:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Uh. Bocsi,igen német. Halvány sejtésem sincs a németről,sem a franciáról, az angolt vágom csak. Sorry a tévedésért,én sem tudhatok mindent. :)
2010. márc. 13. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!