Miért szeretik ennyire lejáratni a NASA-t az összeesküvés-elmélet hívők?
1.Elhiszem, hogy abban a hitben vagy, hogy majd a NASA neked fog először emailt küldeni, hogy találtak valamit, mert feliratkoztál a hírlevelükre, de sajnos nem.
2.Akik ott dolgoznak elég komoly ügyeken dolgoznak kiemelt bérért.
Szerinted el fog járni a pofája?
Többet soha nem veszik fel semmilyen kiemelt helyre (az, hogy az ilyen szervek összetartanak már ki se fejtem, mert látszik hogy egyszerű vagy, mint a faék)
1.
Egy ács mit tudna eltitkolni?
A NASA azt mond, amit akar, mert senki nem rendelkezik olyan technikával, mint ők.
Mert a NASA egy vicc!
Csak arra jó,hogy űrkutatás címen pénzt sikkasszon a sereg.
" Innen tudom, hogy szeretik lejáratni a NASA-t!"
szerintem inkább saját magukat, de lepereg, mint borsó a falról és mindig kitalálnak valami új hülyeséget. :)
Az viszont biztos, hogy a NASA vagy egyéb kormányhivatalok nem kiabálnak világgá mindent azonnal, amint valami hír van.
Egyrészt többszörösen ellenőrzik előtte, mert a lebőgés rontja a hitelüket (és ezzel a jövő évi támogatási keretet), másrészt éppen azért, mert a hülyék tömegei képesek a legsemlegesebb hírből is pánikot építeni.
NASA hír: 100 méteres aszteroida 1 hét múlva elmegy mellettünk három Hold-Föld távolságnyira.
Ebből a bulvárhír: egy hét múlva világvége!
Az emberi hülyeség határtalan. Ha meg szorgalommal párosul, akkor katasztrofális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!