Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért szeretik ennyire lejárat...

Miért szeretik ennyire lejáratni a NASA-t az összeesküvés-elmélet hívők?

Figyelt kérdés
Állandóan valamit titkol a NASA egy kis money-ért, meg hogy ne keltsen pánikot az emberekbe, folyton ezt terjesztik az összeesküvés-elmélet hívők.... és ezt mindig úgy adják be, hogy a NASA eltitkolja vagy kiszivárgott, holott semmi köze nincs ezeknek a NASA-hoz, meg amúgy arra miért nem gondol senki, hogy a NASA-nak dolgozó több 1000 tudósból 1-ik már rég elszólta volna magát?
2015. szept. 4. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Mindig azt támadják amit nem értenek. Űrkutatás, gyógyszerkutatás, pszichológia, stb. Az ácsok soha nem esküsznek össze, mert az egyszeri ember nagyjából érti mi az az ács, és nem kajálná be a sok hülyeséget róluk.
2015. szept. 4. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

1.Elhiszem, hogy abban a hitben vagy, hogy majd a NASA neked fog először emailt küldeni, hogy találtak valamit, mert feliratkoztál a hírlevelükre, de sajnos nem.

2.Akik ott dolgoznak elég komoly ügyeken dolgoznak kiemelt bérért.

Szerinted el fog járni a pofája?

Többet soha nem veszik fel semmilyen kiemelt helyre (az, hogy az ilyen szervek összetartanak már ki se fejtem, mert látszik hogy egyszerű vagy, mint a faék)

2015. szept. 4. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

1.

Egy ács mit tudna eltitkolni?

A NASA azt mond, amit akar, mert senki nem rendelkezik olyan technikával, mint ők.

2015. szept. 4. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Mert a NASA egy vicc!

Csak arra jó,hogy űrkutatás címen pénzt sikkasszon a sereg.

2015. szept. 4. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem egyszer szembesültem azzal, hogy egy összeesküvés-elmélet hívő egyszerűen nem is tudta hogy olyan is létezik, hogy ESA vagy RKA. A NASA-ról már hallott, így egyértelmű hogy mindent csak arra tud fogni.
2015. szept. 4. 23:47
 6/7 A kérdező kommentje:
4-es: miért is? Hányszor volt már olyan, hogy az elmúlt évtizedben több alkalommal is azt mondták hogy a NASA eltiktolja a meteorokat, nullsíkot és a Nibirut, sőt még a reptoidokat is, és ezeket mind 2012-re mondták, lett valami? Nem. Innen tudom, hogy szeretik lejáratni a NASA-t!
2015. szept. 5. 10:06
 7/7 Wadmalac ***** válasza:

" Innen tudom, hogy szeretik lejáratni a NASA-t!"

szerintem inkább saját magukat, de lepereg, mint borsó a falról és mindig kitalálnak valami új hülyeséget. :)

Az viszont biztos, hogy a NASA vagy egyéb kormányhivatalok nem kiabálnak világgá mindent azonnal, amint valami hír van.

Egyrészt többszörösen ellenőrzik előtte, mert a lebőgés rontja a hitelüket (és ezzel a jövő évi támogatási keretet), másrészt éppen azért, mert a hülyék tömegei képesek a legsemlegesebb hírből is pánikot építeni.

NASA hír: 100 méteres aszteroida 1 hét múlva elmegy mellettünk három Hold-Föld távolságnyira.

Ebből a bulvárhír: egy hét múlva világvége!

Az emberi hülyeség határtalan. Ha meg szorgalommal párosul, akkor katasztrofális.

2015. szept. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!