Mi az a "megöregedett" valami a tej tetején, amikor túl sokáig melegítjük?
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 12:02
1/4 anonim válasza:
Tejföl. Melegítés során kicsapódik a tetejére (legalábbis házi tejnél, bolti tejnél nem tudom, így van-e).
2/4 anonim válasza:
NEM tejföl - az ugyanis nem a melegítéstöl jön föl a tej tetejére (Söt a hütöttt ej tetején válik ki több), és lényegeben a tej zsírtalma -, hanem a forralás soa´rk kicsapórott tejfehérje.
3/4 anonim válasza:
Istenem, ha csak olyan nyilvánítana véleményt (a pontokkal is), aki ért hozzá - de szép is lenne világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!