Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek az ilyen témájú...

Szerintetek az ilyen témájú videókra lenne "igény" a youtube-n?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=wUNPopqf1pw

Ez egy kis "ismertető" Schopenhauer életéről.

(Nem hirdetni szeretném, inkább tanácsot kérnék.)

(Remélem, nem rossz témába írtam. Azért választottam a tudomány kategóriát, mert itt átlagosan az értelmesebbek fordulnak meg, akik tudnak tanácsot adni + maga a videó filozofikus témájú.)

2015. aug. 8. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tökre örülnék egy ilyen sorozatnak, ha nem arról szólna a videó, hogy felolvassa valaki a Wikipédiáról az életrajzát. Csak száraz adatok hangzanak el benne. Ha inkább a munkásságára koncentrálna, a műveiről beszélnél, az értelmes dolog lenne, ez így viszont nem. Ahhoz viszont, hogy a műveiről beszélj, el is kéne olvasni őket, meg érteni is kéne a dologhoz, úgy meg ugye nem 2 óra lenne összedobni egy videót, hanem 2 hónap.
2015. aug. 8. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
biztosan te is láttál már ismeretterjesztőt, a látvánnyal adják el őket, mint az animáció
2015. aug. 8. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is abba az átlagos 95%-ba tartozok, aki vizuális típus, és nem hallás után jegyez meg dolgokat. Végignéztem a videódat, de Schopenhauer életéről most sem tudok többet mint előtte. Amit elmondtál, nem ragadt meg, a képek pedig nem volak elég elementárisak, hogy érdemes legyen megjegyezni.
2015. aug. 10. 10:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat/véleményeket!

Még nagyon kezdetleges, ezt tudom, de már fejben dolgozom rajta, hogyan tehetném élvezetesebbé/megjegyezhetőbbé. :)

+Ez azért is jó, mert (a csatorna nevén is látszik) én is tanulok, mivel ahhoz, hogy információt hitelesen/élvezetesen adjak át, nekem is tudni kell.

2015. aug. 10. 11:49
 5/5 anonim válasza:
Nekem tetszik. Folytasd! :)
2015. aug. 18. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!