Szerintetek mi lessz a "Tudomany" legviccesebb felfedezese? (100-200 eves tavlatban)
"Tudomány"? :O
Kémiai aspektusból a vanília aroma előállítása tehén excrementumból -trágya-.
Fizikában is lehetne, de nem tudom mit értesz felfedezés alatt. Hipotézisek? Az újabb részecskéken kívül semmit nem fedeznek fel, inkább elméleteket gyártanak
en erre gondoltam:
vallas keptelen "Isten-Istenek" letezeset bizonyitani ... Ha a tudomany szuper intelligens lenyek letezeset bizonyitja , akkor Istenek leteznek hozzank viszonyitva .(erdekes, hogy sok tudos hitt Istenben)
Isten nem egyenlő a fényes sisakos konkvisztátorral, aki előtt a bennszülöttek leborulva csodálkoznak, és ez kozmikus értelemben is így van. Isten az, aki a világmindenséget alkotta. A kozmológiával, biokémiával, molekuláris biológiával, geológiával foglalkozó tudósok , szakemberek - így én is - azért szoktak hívőkké válni, mert részletesen ismerik a teremtett világ bonyolultságát, ugyanakkor megkapó frappáns szépségét, harmóniáját, rendezettségét. Mellékhatás.
Megelőzhető azzal, ha valaki nem tanul.
És tegyük hozzá: a tudósok körében sokkal, de SOKKAL magasabb az ateisták aránya mint máshol...
De ezt nem szokták annyira hangoztatni a népek - vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!