Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha lesz világ vége 2012-ben...

Ha lesz világ vége 2012-ben szerinted hogy lesz?

Figyelt kérdés

árvíz lesz

világháború atomfegyverekkel

nap szupernova lesz és minden elég

földrengésbe minden elpusztul

vagy esetleg valami mást biztató jelenség?

2010. márc. 7. 15:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"2012 természetesen :)"

Ez szíven ütött... idáig még csak olyan 45-nél tartunk.

Valami szűrőt nem lehetne föltenni?

Bár igaz, hogy aki ezeket a hülye kérdéseket fölteszi, azoknak is kiírja az előző 45-öt... csak ők nyilván nem veszik észre. Ha meglenne az ehhez szükséges IQ-ja, akkor a kérdést se tenné fel senki, hanem eleve utánanézne.

2010. márc. 7. 22:33
 22/26 anonim ***** válasza:
kerdezo miert nem utazol egyet a jovobe hogy meglasd?mert idod van,majd meseld el nekunk is kerlek.
2010. márc. 7. 23:29
 23/26 anonim ***** válasza:

Ti most féltek,vagy tényleg örülnétek egy világvégének?????????????????????????????????????

nem tök mindegy,hogy felrobbansz,vagy elégsz???

engem nem izgat,mert ha tényleg lesz,akkor előtte egy nappal földönkívüliekkel elhúzok a francba!

a többiek meg nyugodtan kössenek itt fogadásokat,nézzék a lávamozit,meg a nagy tüzijátékokat,és égjenek boldogan..

nem lesz semmi,vagyis olyan nagy valami,ami hátráltatná az embereket,vagy kiírtaná,olyan nem lesz..

2010. márc. 8. 19:04
 24/26 anonim ***** válasza:
Pont akkor fog támadni a H8/N8 influenza vírus, de nem kell megijedni, mert jönnek az MSZP-sek és kitalálják az ellenszerét!
2010. márc. 8. 22:04
 25/26 anonim válasza:

nemtom,de sztem elönt minket a víz,vagy megfagyunk,vagy valami majd lessz,legalább nem kell szemvednünk ebben a sz*r

világban....

amugy világ vége sosem leszz,esetleg a föld vége,meg sztem nem 2012ben lessz,hanem talán egy pár száz év még van az életből

,ezt a 2012 a "világ vége" sz@art is valamelyik marha tenyészti,meg magyarázza a népnek.....

de amugy lehet hogy már 2011ben...nemtudni.

2010. ápr. 19. 15:24
 26/26 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek. lehet h el fog jönni, de nem valószínű. már 2000-re és 2008-ra is jósolták, de egyszer se következett be. most miért történne meg? amúgy sokan azt mondják h a Föld végét az fogja jelenteni, hogy egy Nibiru nevű törpecsillag a Földbe csapódik, és elpusztítja. meg mondják azt is, hogy a nibirunak van egy bolygója, ahol idegen humanoid lények élnek. de én egyiket se hiszem. amúgy meg ha lesz világvége, mit foglalkozunk vele? ha lesz, már túl késő elkezdeni a Föld kitelepítését. oszt mi van ha lesz? legalább nem kell elviselni azt a sok politikust aki él ezen a bolygón.
2011. jan. 13. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!