Ha lesz világ vége 2012-ben szerinted hogy lesz?
árvíz lesz
világháború atomfegyverekkel
nap szupernova lesz és minden elég
földrengésbe minden elpusztul
vagy esetleg valami mást biztató jelenség?
"2012 természetesen :)"
Ez szíven ütött... idáig még csak olyan 45-nél tartunk.
Valami szűrőt nem lehetne föltenni?
Bár igaz, hogy aki ezeket a hülye kérdéseket fölteszi, azoknak is kiírja az előző 45-öt... csak ők nyilván nem veszik észre. Ha meglenne az ehhez szükséges IQ-ja, akkor a kérdést se tenné fel senki, hanem eleve utánanézne.
Ti most féltek,vagy tényleg örülnétek egy világvégének?????????????????????????????????????
nem tök mindegy,hogy felrobbansz,vagy elégsz???
engem nem izgat,mert ha tényleg lesz,akkor előtte egy nappal földönkívüliekkel elhúzok a francba!
a többiek meg nyugodtan kössenek itt fogadásokat,nézzék a lávamozit,meg a nagy tüzijátékokat,és égjenek boldogan..
nem lesz semmi,vagyis olyan nagy valami,ami hátráltatná az embereket,vagy kiírtaná,olyan nem lesz..
nemtom,de sztem elönt minket a víz,vagy megfagyunk,vagy valami majd lessz,legalább nem kell szemvednünk ebben a sz*r
világban....
amugy világ vége sosem leszz,esetleg a föld vége,meg sztem nem 2012ben lessz,hanem talán egy pár száz év még van az életből
,ezt a 2012 a "világ vége" sz@art is valamelyik marha tenyészti,meg magyarázza a népnek.....
de amugy lehet hogy már 2011ben...nemtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!