Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ma hallottam egy csomó dolgot...

Ma hallottam egy csomó dolgot a földönkívüliekről . Lehet benne valami?

Figyelt kérdés
Egy barátom mesélte ezeket : Vannak jó és rozs ufók.Ezek már kapcsolatot létesítetek velünk ,csak nem a közemberrel hanem a felsőbb vezetőkkel,gazadag emberekkel . Néhány család irányít mindent az egész világon . Az embereket állandóan irtják. A disznóinfluenza a madárinfluenza : [link] - ezt aki akarja olvassa el . Olyan dolgokat is mondott,hogy azért indult el most a fejlődés a 20-21-dik században mert a földönkívüliek segítettek . A média,az új technikai cuccok a szórakozásra mind elterelés a valódi igazságról. Szerintem az egészbe egy icipici igazság van csak . Annyit teszek nem oltatom be magam mert azt amúgy se szeretném . Mit gondoltok erről az egészről ? (Ha nem írok vissza a válaszotokra elvittek a komadósok )
2010. márc. 5. 21:28
 1/8 A kérdező kommentje:
2010. márc. 5. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
a kómadosok?:D ez hülyeség.... de más élet az űrben biztos, hogy van.hihetetlenül sok galaxis van és minden egyes galaxisban sok milliárd csillag aminek bolygói. elég nagy az esélye annak, hogy egy másik, Föld szerű bolygó legyen valahol, amin kialakulhat élet.
2010. márc. 5. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből a gondolatmenetből valahogy menjél ki.. Azért mert ezekre sose fogsz választ kapni..lehet az egész föld egy kis patkányketrec valami nagyobb világba és minket nézegetnek mint hobbiállatokat.. és lehet még akik minket néznek azokat is nézik..és így tovább.., de tuti hogy van valami élet a mi ismert bolygónkon csak még nem tudjuk.. vagy lehet még belül is van..
2010. márc. 5. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Jajj ez a mikrocsip az oltásban akkora marhaság... sok hülye be is dőlt neki. Én sem oltattam be magam, de ez a mikrocsip már túlzás.
2010. márc. 5. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
én beoltattam, még nem haltam bele...
2010. márc. 5. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Én beoltattam magam és azóta már 40 különböző csillagrendszerben jártam, szóval teljesen megérte...

Komolyra fordítva a szót, tiéd a "Hónap leghülyébb kérdése"-díj, gratulálok!

Azért ehhez már elég messzire kell gurulnia a gyógyszernek, hogy valaki a "rozs" (jó, hogy nem "árpa" UFÓk) földönkívülieket és a H1N1 oltást összemossa, mindezt egy manapság népszerű "néhány család irányít mindent" köntösbe bújtatva... Már csak a szabad kőműveseket hiányolom és az illuminátusokat.

(Ha így folytatod, egyszer valóban rád törik az ajtót, de nem börtönbe, hanem diliházba fognak vinni...)

2010. márc. 6. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
NO CSIPPPP!!!!! NEM KÉRÜNK AZ ŰRGYÍKOKBÓL!!!!! ASHTAR HAGYJON MINKET BÉKÉN!!!!!! NO CSIPPPPP!!!!!!!
2010. márc. 6. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondd, nem néztél túl sok X-aktát?

De ha részletesen leírod a cselekményt, és kiadatod könyv alakban, akkor akár pénzt is kereshetsz vele!

2010. márc. 6. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!