Miért ilyen sok orvostanhallgató?
Biztos nem mind, de a környezetemben elég sok van, akik hát kicsit el vannak telve magukkal. persze, tudja azt mindenki, hogy a legszebb, legfontosabb szakma lesz az övék, és az egyetem sem könnyű, de azért ezt nem kellene éreztetni is a többi, más szakon tanuló egyetemistával.
tehát a tipikus rákontrázás jelensége, akárki akármit panaszkodik, kezdődik az "az semmi, nálunk... " kezdetű mondóka, amit hát nyilván nem szeret senki, főleg hogy mi sem kamuszakokon tanulunk (mérnök, vegyész, matematikus, stb). és egyre jobban telik az idő, egyre inkább :/
Szerintem az orvosisok között pont annyi öntelt, fellengzős ember van, mint az összes többi egyetemi szakon. Speciel én a BME-s mérnöktanoncoktól többször hallottam már más szakon tanulók fikázását, mint bármelyik évfolyamtársamtól az orvosin:D
Nem kell hülye emberekkel barátkozni, és meg van oldva:)
köszi a válaszokat :)
3., éppen ezaz, hogy a közvetlen baráti körünkben nincs bme mérnök (illetve van de ő nem ilyen), így persze látjuk mi is neten stb, de azt könnyen leszarjuk. viszont ezek az orvostanhallgatók legjobb barátok, rokonok, stb ezért is elkerülhetetlen h ezt hallgassuk és ők már nem vmi noname-k az interneten hanem tényleg érdekel a véleményül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!