Kémiával kapcsolatos kérdések: Mi a mai neve a: -tengersavnak -gálitzsavnak -széksónak -gyepsónak -tsudasónak? Milyen kémiai reakciók jönnek létre a : -foszfor és az oxigén között? -jód és a hidrogén között?
Figyelt kérdés
Mi az: -A nem látható részecskéket, jelenségeket szemléltetjük vele (5 betű) -Sűrűség különbségen alapuló elválasztási művelet (8 betű) -Ilyen anyag a füst (7 betű) -Mesterséges elemi szén (8 betű) -Elektron átmenettel járó kémiai reakció (6 betű) -Levegőszennyező anyag (7 betű) -Jelzőanyag (9 betű)2010. márc. 4. 11:07
1/5 anonim válasza:
Nézd, ezt a feladatot nem azért kaptad, hogy megoldják helyetted. Gondolom, éppen ezt oldod, a kérdéseid valahol középen: [link]
Csak mondom, hogy a tengersavat, a gálitzsavat, a széksót, agyepsót és a tsudasót megtaláltam a neten, fejenkét 1 vagy max 2 google kereséssel.
A reakciókat nem kerestem, de tuti azok is fent vannak, legalábbis részben.
Ha láthatóan szarsz az egészre, és mindent mással akarsz elvégeztetni, akkor miért várod, hogy mások majd segítsenek neked?
2/5 A kérdező kommentje:
Nézdd: ha megnézted a feladatlapot bizonyára észrevetted, hogy nem ennyiből áll az egész. Ez csak egy kis része és igenis vettem a fáradtságot hogy megoldjam a többi feladatot remélhetőleg jól. Csak a kémiához nem igazán sok érzékem van ezért gondoltam hogy hátha vannak itt fennt olyan segítőkész emberek akik ebben nekem segítséget tudnának nyújtani. Az ő válaszaikat továbbra is várom.
2010. márc. 4. 12:07
3/5 anonim válasza:
Én is segítőkész vagyok. A segítségem abból áll, hogy megtanítalak használni az agyad, hidd el, hogy ez hosszú távon jobb lesz neked. Egyébként megmondtam a megoldást: minden kifejezést beteszel a google-ba és keresel egyet. Lehet, hogy nem a legtetején fog pirossal villogni a megoldás, de ott lesz. De tudod mit? Ha megkeresed és beírod az egyik felét, én beírom a másikat. Na?
4/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon megtalálod a választ. [link]
Nem könnyű kikeresni belőle, mert hosszú, de benne van.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2010. márc. 4. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!