Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 06.30-án nem nézett valaki...

06.30-án nem nézett valaki esetleg a Holdra 9 óra környékén?

Figyelt kérdés

Vártam a melós buszt és láttam két csíkot a holdon és csak annyit láttam hogy eltér jobbra és eltűnik!

Még mielött beírja valaki.Nem szívtam semmit!!

2015. júl. 1. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak orrba mi?
2015. júl. 1. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát pedig valamit szívtál, mert a Hold ha csak eltérne jobbra, aztán eltűnne, itt akkora katasztrófa lenne mint állat :D

Valószínű eltakarta egy felhő egyszerűen :)

2015. júl. 1. 20:59
 3/10 Wadmalac ***** válasza:

Dekódolok: szóval láttál két csíkot a Hold előtt, ami "eltért jobbra", majd eltűnt?

Állati kevés infót adtál, mondjuk hogy a két csík párhuzamos volt-e, a Hold látszólagos átmérőjéhez képest arányban mennyire távol voltak egymástól, éles vagy halvány, füstszerű csík volt, fénylő vagy sötét...

Két párhuzamosan haladó repülő kondenzcsíkja is lehetett. Az alapján, amennyi infót adtál, lehetett ez is, meg a hétrőfszakállú kapanyányimonyók is.

2015. júl. 2. 08:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Függőleges szilárdnak tűnő valami lehet hogy az az űrállomás haladt ott el elötte mondjuk szerintem az nem úgy néz ki
2015. júl. 2. 15:24
 5/10 Wadmalac ***** válasza:

Hát ez még mindig igen kevés infó (egyetlen kérdésemre sem kaptam választ).

Az ISS olyan kis porszem, hogy szabad szemmel te azt a hold előtt nem fogod látni. Csak az űr háttere előtt, ha napfényben úszik. Akkor elég lehet a kontraszt, hogy lásd. De hogy te csíkokat nem fogsz látni, az tuti.

2015. júl. 3. 07:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is kevés információ volt az amit láttam szóval mást nem tudok neked mondani nem tudom mit vársz mit mondjak?? Csak azt amit láttam
2015. júl. 3. 16:56
 7/10 Wadmalac ***** válasza:

Elismétlem az alapvető kérdéseimet, mert úgy látszik, nem olvastad el:

" a két csík párhuzamos volt-e, a Hold látszólagos átmérőjéhez képest arányban mennyire távol voltak egymástól, éles vagy halvány, füstszerű csík volt, fénylő vagy sötét..."

Ha ezekre nem tudsz válaszolni, akkor, ne haragudj, de nem láttál te semmit.

Amit eddig leírtál, az annyit ér, mintha azt írtad volna: tegnap hallottam egy fura hangot, vajon mi lehetett?

2015. júl. 6. 10:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Függőleges egymással párhuzamos fekete csík ami kb 2 cm re lehetett egymástól a hold látszólagos átmérőjéhez képest!! Ennél jobban nem tudom elmondani Ja és eléggé szilárdnak tűnt.
2015. júl. 7. 23:23
 9/10 Gábor a hegymászó válasza:

Szia!

Ne hallgass a többiekre, ők csak a sheeple-k aktív tagjai. Kicsit nézz a dolgok mögé és magad fogod megtalálni a választ.

Ha valakit megsértettem volna, akkor elnézését kérem, nem rá gondoltam.

2016. febr. 1. 07:19
 10/10 anonim válasza:
Ugyanezt lattam ma!! 2018. 07. 29-én 22:40 körül! Nem csak én láttam!
2018. júl. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.