06.30-án nem nézett valaki esetleg a Holdra 9 óra környékén?
Vártam a melós buszt és láttam két csíkot a holdon és csak annyit láttam hogy eltér jobbra és eltűnik!
Még mielött beírja valaki.Nem szívtam semmit!!
Hát pedig valamit szívtál, mert a Hold ha csak eltérne jobbra, aztán eltűnne, itt akkora katasztrófa lenne mint állat :D
Valószínű eltakarta egy felhő egyszerűen :)
Dekódolok: szóval láttál két csíkot a Hold előtt, ami "eltért jobbra", majd eltűnt?
Állati kevés infót adtál, mondjuk hogy a két csík párhuzamos volt-e, a Hold látszólagos átmérőjéhez képest arányban mennyire távol voltak egymástól, éles vagy halvány, füstszerű csík volt, fénylő vagy sötét...
Két párhuzamosan haladó repülő kondenzcsíkja is lehetett. Az alapján, amennyi infót adtál, lehetett ez is, meg a hétrőfszakállú kapanyányimonyók is.
Hát ez még mindig igen kevés infó (egyetlen kérdésemre sem kaptam választ).
Az ISS olyan kis porszem, hogy szabad szemmel te azt a hold előtt nem fogod látni. Csak az űr háttere előtt, ha napfényben úszik. Akkor elég lehet a kontraszt, hogy lásd. De hogy te csíkokat nem fogsz látni, az tuti.
Elismétlem az alapvető kérdéseimet, mert úgy látszik, nem olvastad el:
" a két csík párhuzamos volt-e, a Hold látszólagos átmérőjéhez képest arányban mennyire távol voltak egymástól, éles vagy halvány, füstszerű csík volt, fénylő vagy sötét..."
Ha ezekre nem tudsz válaszolni, akkor, ne haragudj, de nem láttál te semmit.
Amit eddig leírtál, az annyit ér, mintha azt írtad volna: tegnap hallottam egy fura hangot, vajon mi lehetett?
Szia!
Ne hallgass a többiekre, ők csak a sheeple-k aktív tagjai. Kicsit nézz a dolgok mögé és magad fogod megtalálni a választ.
Ha valakit megsértettem volna, akkor elnézését kérem, nem rá gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!