Mit tudtok ukrajnáról?
Figyelt kérdés
A suliba kelene.A neten csak badarságokat találtam.2010. febr. 28. 12:38
1/13 anonim válasza:
Pl. hogy nagy U-val írják az ország nevét. Ezenkívül a Szovjetunió rtésze volt és ukrénul beszél a lakosság nagy része.
Ajánlanám kezdésnek a wikipédiát, dehát az net, és ugye Te ott csak badarságot találtál, szóval nem játszik. Ebben az esetben ajánlom neked, hogy amit tudsz, hiszen ezen állításod alapján biztosan sokat tudsz róla, gondold át, és írd össze.
4/13 anonim válasza:
Nem kerdeztel konkretumokat:
tortenelem?
politika?
gazdasag?
5/13 anonim válasza:
Én ott élek. Nálunk forint helyett hrivnya van. A lakosság nagy része ukránul beszél, de vannak magyar emberek és magyar iskolák is. Nálunk 5-ös számrendszer helyett 12-es számrendszer van. Nálunk kötelező ukránt is tanulni a magyar sulikban. Kérdésed van, írj.
6/13 anonim válasza:
Gondolom én az előbb már túúúúúúúl későn írtam!
7/13 anonim válasza:
sosem túl késő xP amúgy ez a 12es számrendszer nekem új volt, nem is tudtam.
8/13 anonim válasza:
pedig úgy van. =) Ezért itt nehezebb kitünő lenni! =)
9/13 anonim válasza:
Balkán,Montenegró mellett van,és ha jól tudom nem szeretik a szomszédos szerbeket...
10/13 anonim válasza:
Az igaz, hogy az ukránok őrültek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!