Nlorant82 kérdése:
Hol lehetne beszerezni BBO Kristályt (Lézerhez)?
Figyelt kérdés
Lézerhez lenne szükségem BBO kristályra de sehol sem tudok beszerezni,sajnos! Ha valaki tudja hol lehetne beszerezni,írja meg! Segítségeteket előre is köszönöm!2015. jún. 6. 23:16
2/5 A kérdező kommentje:
3 W-os 808 nm-es (Infra) lézerem van!
2015. jún. 7. 15:01
3/5 anonim válasza:
Szerintem nézz körül a következő oldalon. Ott sokan írtak gyakorlati hardvweres felkészültséggel is a témában. Hirdették magukat. hogy ezt azt lehet náluk venni.
Vagy esetleg SKORI weblapját érdemes megkeresni.
ott is vannak hasonló dolgok. Esetleg vele kéne felvenni a kapcsolatot.
4/5 A kérdező kommentje:
"Vagy esetleg SKORI weblapját érdemes megkeresni.
ott is vannak hasonló dolgok" Köszönöm a segítséget de SKORI weblapja nem foglakozik lézerekkel csak elektronikai kapcsolások vannak az oldalán az eladó dolgai között sincs ilyen nála! A lézerek elektronikája nem érdekel nem kapcsolási rajzokra van szükségem hanem egy BBO Kristály szeretnék vásárolni valahol! De azért köszönöm a segítséget!
2015. jún. 7. 19:31
5/5 anonim válasza:
Egy időben árult lézeres projektorokból kiépített fél és 1 Wattos közvetlenül, kristály nélkül már adott hullámhosszon "R" és "G" és "B" színű lézer diódákat is asszem 20 ezer forint körül, de aztán levette a lézeres projektor szétszedéséről szóló fotókkal illusztrált cikkét, talán valaki megdorgálhatta érte. Volt neki más lézeres témája is. Most nem néztem mi van neki pontosan, de azelőtt lézerek "lelkét" mindenét árulta ha jól emlékszem. A lézeres fórumban is valaki árult ilyesmit, már nem tudom ki is volt az, de kiderül ha olvasgatod. Talán a fórumból még fel lehet venni ott is bárkivel a kapcsolatot, aki korábban ott hirdetett ilyesmit, hogy be tud szerezni ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!