Ti mennyire hiszitek el hogy 2012-ben itt a világ vége?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kitalálta ki az elmúlt évben 2012-ben itt lesz vége.Szerintem csak hülyítik az embereket.Mondták már 1998-ban,2000-ben lesz a világ vége.Sok idióta ember el is hitte akkor és most is sok hülye ember el is hiszi.
Mindenféle baromságot széterjesztenek.
Mutassanak bizonyítékot hogy lesz.De ne ilyen kártyás,jóslás,idióta vallással,meg Nostredamus-szal jöjjenek.
Nem tudok járni edzeni,nem fogom meg tudni hogy a BARÁTOK KÖZT-nek mi lesz vége,2013-ig kell törlesztenem Peugeot 206-om árát.
2010. febr. 27. 17:21
21/22 anonim válasza:
Én egyáltalán nem hiszek benne.
A sok hülye szerint viszont jajjmilesz2012beneljönnekazannunakiufókésmegba**nakmindenkit.
.Remélem lesz világvége és elpusztul ez az egész bolygó mert ez egy fertő!
22/22 anonim válasza:
Én nem hiszek benne semennyire se.Miért jönne a világ vége 2012-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!