Mi lehet ez a hang?
Kb. bármi lehetett pl egy járó motor... teherautó, mozdony, munkagép... Nem olyan meglepő ez egy város közepén.
Ha jó hangtechnikád van, akkor tessék: https://www.youtube.com/watch?v=lJde7dnueSY ilyesmi??
"De a legrosszabb az egészben az hogy a mélyebb hangoktól konkrétan olyan érzésem van mintha remegnének a dobhártyáim és már kezd fájni a fülem tőle."
-Remegnek is a dobhártyáid, az a dolguk, különben nem hallanál. A többit túlspirázod, beképzeled magadnak. Különban meg ott van a füldugó!
Uranvaros melyik reszen laksz? Johet ilyen hang a buszvegallomas felol, a Tesco felol. Arrafele sokszor van zugas-bugas.
Carlie nem 'tulspirazni', hanem 'tulspilazni'. (A nemet spielen utan, tuljatszani.)
Igen,ezekre én is gondoltam,de kizártnak tartom hogy egy motor folyamatosan 0:30-11:00-ig járjon ugyanott. :D
A remegős dologgal meg azt akartam kifejezni hogy olyan mint amikor nagyon hangosan szól valami a közeledben és nem bírja a füled.
Amúgy közben utána néztem a dolognak és ezt a cikket találtam: galaktika.hu/a-rejtelyes-zugas-a-megmagyarazhatatlan-hang-amely-oruletbe-taszithat/
Pontosan ugyanazt írják le amit hallok,de azért azt nem hiszem hogy bárkit is az "őrületbe taszítana" :D
Csak érdekes,mert most is hallom ugyanúgy mint tegnap és képtelenség megmondani hogy honnan jön. És igen,a füldugó remekül működik ellene. :D
"...kizártnak tartom hogy egy motor folyamatosan 0:30-11:00-ig járjon ugyanott."
Miért is? Pl. munkagép, daru, vagy valami nagy teljesítményű aggregátor, kompresszor, szivattyú.
Igen,ez igaz. De ilyen alacsony frekvencián zúgó motort még nem hallottam ezeleőtt. De közben utánakérdeztem és valami szemétzúzó szerűség van itt nem messze.
Egyébként a Páfrány utca közelében lakok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!