Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 1 Volt az hány milliamper?

BuubTRS kérdése:

1 Volt az hány milliamper?

Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bocs, de egy válasz se "válasz"

nehogy beírd nekem valahová, hogy 1000 mA

illetve btőlem beírhatod....ha még azt sem veszed észre, hogy minden válaszban húznak...

2015. máj. 26. 17:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén azért "lőttem le", mert nem tudhatjuk, hogy hanyadikos az illető, vagy miért kérdezi, nem biztos, hogy megérdemli a leosztást. Bár vannak elmés válaszok (amit én nem tekintek leosztásnak, de akár annak is lehet venni), de nem biztos, hogy az visz előrébb. Nemrég kérdezték, hogy miért arrogánsak a tudományok rovatban, a végén még hajlok rá, hogy volt alapja annak a kérdésnek.
2015. máj. 26. 17:14
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

ÁÁ nincs itt semmi arrogancia. Ha azt kérdezte volna, hogy ötödikes és gőze nincs mi az a volt és amper, akkor kapott volna korrekt választ.

De az embernek már kinyílik a bicska a zsebében amikor elvileg felnőtt emberek kérdeznek olyan dolgot, amit már az általános iskola óta kéne tudniuk.

És ne mondják, hogy már elfelejtették, mert én se feleljtettem el a történelmet és a filozófiát

2015. máj. 26. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
@13 számodra honnan derült ki a kora??
2015. máj. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!