Van olyan könyv, ami motivál?
Figyelt kérdés
Engem Einstein igaz története című könyv motivál nagyon, Jürgen Neffe tollából.
Hihetetlen személyiség, és mégsem vallotta magát zseninek. Persze vannak problémái/hibái, de kinek nincsenek? Az elolvasás után egyből ez volt bennem: nekem is valami nagyot kell alkotnom az életben! (Ha már az ő munkájához mérve 5%-ot elérek, már örülni fogok..)
2015. ápr. 20. 18:12
1/4 anonim válasza:
Engem minden könyv motivál. Mindegyik egy részt tesz a világomhoz és arra ösztönöz, hogy megtaláljam önmagam. Emberhez méltó életre segít. Stephen King-től Dr. Bánki M. Csabáig mind erre tanít.
2/4 anonim válasza:
Carl Sagan könyvei számomra ilyenek. Mikor épp elveszteném a hitemet az emberiségben ő valahogy mindig meggyőz, hogy van értelme folytatni, mert egy csodás jövő lehetősége van bennünk.
3/4 anonim válasza:
Duncan Shelley trilógiáinak hősei elég motiválók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!