Mennyibe kerül 1 ember, ha elemi szinten számolunk?
Figyelt kérdés
Azaz Pl:a csontokban lévő kácium hány forint és így tovább.2010. febr. 19. 15:39
11/14 anonim válasza:
Hát én marha egészséges vagyok :D
Nekem 6400$ jött ki... a másiknál meg hogy 103 éves koromban fogok meghalni :D
14/14 anonim válasza:
Ez a kérdés elveiben hibás, nem csak azért mert nem annyit érsz mint a téged felpítő elemek összesen hanem mert olyan hogy 100% osan tiszta elem nincs! (ha beleásod magad a fizikai kémiába akkor hamar belátod) Amúgy meg minnél kevesebb szennyező van pl egy kiló rézben annál drágább. Egy tonna 99,9 %os tisztaságú rér még aránylag emberi áron megvehető (mondjuk pár 10 000) de 99,9999% tisztaságú rezet tonnaszámra nem veszel max 20 grammot azt is aranyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!