Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lekváros...

Miért van az, hogy a lekváros kenyér ha leesik a lekvár van alul?

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 16:02
1 2 3 4
 21/35 Wadmalac ***** válasza:

#19:

Pedig, igen, ha én értékelhetőt olvasok valakitől, én sem sajnálom tőle a dicséretet, elismerést.

Itt senki sem ismer senkit személyesen (legalábbis elég ritka lehet, most sem áll fent ez az eset), úgyhogy az általad "benyalásnak" nevezett eseménynek értelme sem lenne.

Sok ember van ezen az oldalon, akikkel gyakran gabalyodunk vitákba, mégis elismerem őket, mert a gyakori véleménykülönbségeink ellenére tudom, hogy nem buta emberek és tudják, mi a vita és vitatkozás közti különbség. SirButcher, Vree például (tisztelet a sok másik nem soroltnak is) számomra gyakori vitaellenfelek, de tudjuk a vitát értelmesen, egymást és egymás véleményét tisztelve folytatni és nem töri kerékbe az önbecsülésünket elismerni a másik pozitív megnyilvánulásait. En nem benyalás. Ez kölcsönös tisztelet, ha ismerős a kifejezés.

Elég sivár életed lehet, ha neked benyalásnak minősül egy pozitív megjegyzés a másik felé. A dicsérethiányos életeden egy pszichiáter segíthet.

Megjegyzésednek egyetlen logikus oka lehet, irigység és sértett hiúság kombója.

Nem kell attól tartanod, hogy ezen kirohanásaid után bármiért is meg kellene hogy dicsérjelek és még megint hányingered lesz.

És most már tényleg elnézést kérek a kérdezőtől az offért, de ha valahol xarral dobálóznak, nem szeretem feltakarítatlanul hátrahagyni, még akkor sem, ha nem én dobáltam.

2015. ápr. 2. 11:13
 22/35 Wadmalac ***** válasza:
Mivel úgy érzem, én megtettem, ami ide való, a kérdésre is az én válasz-részemet, a támadásra is, továbbiakban a többi jelenlévőre hagyom a folytatást, most már minden további reakcióm giga-off lenne.
2015. ápr. 2. 11:24
 23/35 Szirty ***** válasza:

Helló KirályRobi!

"A másik hogy kivétel erősíti a szabályt, és ha igaz amit leírtál akkor az egy jó nagy kivétel."

A kivétel nem erősíti a szabályt, hanem épp ellene való, azaz gyengíti! :-)

2015. ápr. 2. 14:48
 24/35 Szirty ***** válasza:

"Én tudom hogy működnek a dolgok és ha valakinek megmondok valamit az úgy is van."

"Nekem mindig igazam van! Há nem? De! HAT!" :-)

2015. ápr. 2. 14:50
 25/35 anonim válasza:

Jézus azt mondta: "emberektől dicséretet nem veszek"

Akkor szerinted neki szintén pszichiátriai segítségre van szüksége.

A mai tizenéveseknél divat ez hogy lájkolgatják egymást, ez ilyen kölcsönös érdek üzlet hogy mindenki jófejnek higgye magát miközben egyedül egy lépést sem mernek tenni mint ahogy te sem.

Csak nyalizol te is itt a többieknek hátha majd veled tartanak mert egyedül a többiek dicsérete nélkül fabatkát sem érsz.

2015. ápr. 3. 01:08
 26/35 anonim ***** válasza:

Robi, nyugika... :)

Te elég új vagy a GYK-n, ebben a kategóriában meg nem láttam még válaszodat ezen a kérdésen kívül; és nem ismersz minket, akik viszont "régi motorosok" vagyunk. Személyesen mi sem ismerjük egymást többnyire, de az évek során írt sok-sok válaszból igen. (Esetleg privát levelezésből is, én legalábbis az első kb. két évben elég sokakkal keveredtem privátozásba. Sőt, három gyk-ssal találkoztam "élőben" is. De ez most mellékes.)

Itt nem szokott gondot okozni, ha valaki elismerően nyilatkozik egy másik felhasználóról, és semmiképpen nem minősül "nyalásnak". (Ugyan milyen érdekünk is fűződne ehhez? :O)

Én is szoktam dicsérni időnként, és nekem is jól esik egy-egy pozitív visszajelzés.

(A korral mellényúltál: Szirtiről nem tudok nyilatkozni, de WM és Miquel nem tini. Sőt, idősebbek nálad. :P)

Szóval még egyszer: nyugika. :)

2015. ápr. 3. 07:19
 27/35 anonim válasza:

Egy éven belül kb. 300 kérdésre adott válasz kb. 80 százalékban ebben a kategóriában lehet hogy kevés vagy sok, nem a mennyiség a lényeg.

Én is kaptam pont elég elismerést leginkább a kérdezőktől és volt aki írt privátban is.

De meg kell különböztetni a normális elismerést az ömlengéstől.

Ha csak annyit írt volna neki hogy: klassz válasz, vagy valami ehhez hasonló akkor nem szóltam volna.

De ha valaki ennyire isteníti a másikat akkor azt tegye privátban.

2015. ápr. 4. 01:58
 28/35 anonim ***** válasza:

Egy kétmondatos elismerést én inkább normálisnak neveznék, semmiképp nem "ömlengésnek". Szerintem kicsit túlliheged a dolgot. Azt meg bízzuk már az egyes felhasználókra, hogy nyilvánosan vagy privátban teszik, bármelyikről is legyen szó.

A kategóriát pusztán azért említettem, mert itt van egy évek óta "elég jól összeszokott" társaság, téged pedig még sosem láttalak itt. Ez nem lekicsinylés akart lenni, egyszerűen csak ténymegállapítás.

(Viszont mivel a kérdések kb. felét akkor is elolvasom, ha nem írok oda választ, eléggé megmagyarázhatatlan, hogy ez az első kérdés az általad megadott kb. 240-ből, ahol találkoztam a nickeddel.)

2015. ápr. 4. 07:37
 29/35 anonim válasza:

A gyengék próbálnak egy csapat nevében beszélni.

Az hogy látod vagy nem látod a válaszaimat meg hagy ne érdekeljen már.

Egyébként ha valami problémád van személyesen is megbeszélhetjük, hozhatod az egész csapatot, nélkülük úgysem érsz semmit.

2015. ápr. 6. 02:46
 30/35 Szirty ***** válasza:

"Egyébként ha valami problémád van személyesen is megbeszélhetjük"

Amennyire látom itt neked van valami problémád. Lazíts!

2015. ápr. 6. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!