Lehetséges-e többlet energiára szert tenni valamilyen "gépezettel", megoldással?
Szerintetek létezhet-e olyan megoldás,például egy transzformátornál,ami több villamos energiát ad ki mint amennyit beleteszünk?Például állandó mágnessel.
Vagy mondjuk forgó alkatrészes gép ?
Nem a kamu videós megoldásokra,átverésekre gondolok.De a napokban láttam egy érdekes megoldást."Forradalom az energia termelésben" meglehet keresni.Ha átverés,miért vernek bele ennyi összeget?
Kedves Kérdező!
Nézd, én valahol még tisztelem is ezeket a befutott áltudósokat. Amennyiben mindenképpen követőkre szeretnél találni, javaslom az ezo rovatot, ott kritika nélkül elhisznek dolgokat.
Szerintem a profi szélhámosság valahol már művészet is! :D
"tudósok erősködve mindig azt mondták: a Földön a víz az üstökösöktől származik,aztán kiderült mégsem.stb"
Nincs olyan, hogy erősködve állítják. Amíg minden bizonyíték amellett szól, addig az az elmélet. Most vannak új bizonyítékok, melyek szerint NEM CSAK az üstökösökből, illetve nagyrészt nem onnan. Arra már régen van bizonyíték, hogy a víz egy része onnan származik. De még az új felfedezésre is csak kevés bizonyíték van, annyi hogy legyen egy új elmélet. Tudod, így fejlődik a tudomány. Bizonyítékok alapján.
Éppen ezért a végén az "stb." éppen az az oktalan általánosítás, amivel éppen a tudományban járatlan laikusok terjesztik kocsmapult mellől, hogy a tudomány hülyeségeket beszél és Józsi bácsi a pajtájában készít világmegváltó találmányokat, csak a gonosz tudósok meg az olajlobbi...
És erre elég az ilyen "bizonyíték":
"Egy haverom pl (de fel is vette a telójával)"
"Sajna az öreg nem árult el többet."
"Állítása szerint ez volt a tv-ben is régen."
De a sokmilliószorosan bizonyított fizikai törvények, az hülyeség, az nem bizonyíték. Mindaz a tudományos alap, amire a legjobb bizonyíték minden erre alapuló technikai eszköz, ami körülöttetek dolgozik, a számítógép billentyűzete az ujjad alatt, a netet, GPS-t biztosító műholdak, az atomerőmű, ahonnan az áramod jön a számítógépedhez, az mind hazug halandzsa.
A ló hátán ülve kiabáltok, hogy nincs is ló.
Egy kis alapvető logikai készség kellene, hogy belássátok a hülyeséget, még tudományos tudás sem kell.
Igazából pénzenergiára (=pénz) tudsz szert tenni.
Ha jól lavírozol, akkor az áltudománnyal ezt el tudod érni. Végül is volt, aki eladta az Eiffel tornyot is, KÉTSZER! :D
Különösen jól kihasználhatod, hogy Magyarországon, Európa döntő többségével szemben, nincs kötelező természettudományos érettségi.
Egely egyébként egy okos ember szerintem, kíváncsi lennék, hogy ő tényleg elhiszi-e ezeket, vagy ugye ő is úgy van vele, hogy pénzből él az ember... :D
"Egely egyébként egy okos ember szerintem, kíváncsi lennék, hogy ő tényleg elhiszi-e ezeket, vagy ugye ő is úgy van vele, hogy pénzből él az ember... :D"
Ő nekem éppenhogy egy nagyon becsületes emberkének tűnik, akit saját tudományos képességei fölötti területen meg lehet vezetni, mert a lelkesedése eltompítja az objektivitását. Szerintem ő szívvel-lélekkel hisz az egészben, valahol elveszett belőle az egészséges mértékű szkepticizmus is.
EZOTÉRIA KATEGÓRIA!
Miért van még mindig a tudományok között a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!