Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan kell készíteni Mágneses...

Hogyan kell készíteni Mágneses generátort? (Magnetic Generator)

Figyelt kérdés

Utóbbi időben elkezdtem utána járni a mágneses generátor témának, de semmi konkrétat nem találtam. Ezért aki ide írni akar ne olyan címet adjon ahol reklámoznak könyveket meg mit tudom mit, hogy vegyem meg mindössze ....$-ért. Konkrét rajzok, leírások érdekelnek. Minek mekkorának kell lennie, pontos elhelyezés, pólusok hogy állnak, milyen anyagok lettek felhasználva.

Nem kell hogy műszaki rajz legyen, egy kézzel rajzolt móricka rajz is jó, csak tartalmazza a fontos adatokat.

2010. febr. 17. 17:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Az interneten több tucat olyan oldal van, ami ezzel és hasonló felvételekkel arra akarja rávenni az olvasót, hogy rendeljen egy 50 vagy 100 $-os csomagot a Magniworktől."

Pontosan. Szerintem jópáran látogatjuk ezt az oldalt és ha senki senki sem tudja megépíteni akkor nagy humbuk.

Remélem senki sem fog kiadni pénzt a semmire. :)

2010. febr. 20. 10:08
 12/17 anonim ***** válasza:

A szerkezet természetesen megépíthető, de nem olyan egyszerű, mint, ahogyan feltüntetik. És igen. Valóban nagy ellenérdeke van, hogy a hasonló műszereket megvalósítsanak és piacra dobják csak úgy egyszerűen. A legjobban akkor jársz, ha építesz egy makettet és te magad kísérletezed ki a mágnesek síkjának eltolási szögét. És megtudod, hogy a lemágneseződés mennyi idő alatt következik be. (ha bekövetkezik) A módszer a nem mindegy, de működik. Ami viszont 8elfogadás szintjén) működik az a szél generátor csak nem mágnesek taszítása, hanem a szél forgatja a tengelyt. Egy műszert akkor éri meg megépíteni, ha hosszútávon többletet termel a számodra. Vannak energiaforrások, amiket nem nagyon ismerünk vagy legalábbis a többségi társadalomban nem ismerik. A folyamat beindításához természetesen szükséged van energiabefektetésre, de amikor többletet veszel ki a rendszerből az a többlet is valahonnan van. Az energiamegmaradás törvénye nem sérül úgy, mint gondoljuk, csak helytelenül értelmezzük.

Készíts olyan mágnesgenerátort, ahol két oldalról nyomod össze egy pofával a mágneses tengelyedet és a mágnesek pólus síkja nem sugár irányú. Esetleg a szögben való állítást is add meg magadnak. A külső mágnesek páratlanok legyenek a belsők páros darabszámúak. Elég ha 10-15cm átmérőben építesz először. Tapasztalni bőven jó. Érdekes dolgokra fogsz rájönni. A dolog egyébként maximum 1-2 ezer Ft-ból lemodellezhető, ha kicsit erősebbet szeretnél építeni. Sok sikert. Nincs jobb a megtapasztalásnál.

Ha ködösített választ kapsz, akkor két oka lehet. 1. vagy nem ért hozzá az illető és úgy tesz, mintha. 2. valamit tud, de nem akarja nagydobra verni, mert még élni szeretne. :-) 3. nem ír, mert nem írhat.

üdv:

Egy másik kereső....

2010. máj. 17. 10:49
 13/17 pekkerke válasza:
ez nekem mŰködik [link]
2012. márc. 7. 20:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Ki találta ki ezt a utolsót. Elég beteg :D
2013. jan. 11. 03:18
 15/17 anonim válasza:

Itt van a leírás: [link]

Nekem is szükségem lenne egy ilyen generátorra a házam áramellátásához, csak nem tudom megcsinálni. Nem értek hozzá..

2014. máj. 20. 09:11
 16/17 anonim válasza:

[link]

Itt rajz is van a mágneses generátorról.

(A mágnesek dőlésszöge fontos tényező az állandó mozgáshoz.)

2014. máj. 20. 10:08
 17/17 Barnika2002 válasza:
Hú de jó! Én is ezt keresem egy ideje, hogy hogyan lehetne ilyet csinálni.
2017. aug. 17. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!