Hogy vegyem rá magam a tanulásra? Diploma előtt állok?
Én nem vitamint szednék, hanem sportolni járnék és mellette sok sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanék.
Ha stressz miatt nem tudok aludni, akkor a magne B6 álom szokott segíteni, de ez sem altató, szóval ha alapvető alvási problémáid vannak, akkor nem fog segíteni.
Azt írod kimerült vagy, miért nem pihensz? Nyilván úgy nem megy, ahogy eddig csináltad, taktikát kell változtatni.
Rengetegen tanultak már nyelvet és le is diplomáztak (köztük én is), azért nem kell ebbe beleszakadni. :)
Válaszoljon neked legközelebb a hóhér, ha ilyen a stílusod! Ha ezt nem írod le, akkor honnan a búbánatból kéne tudnom, hogy nem csak a tanulásra kell koncentrálnod? Okostojás...
Igaz én nem egyedül nevelem őket, de két totyogós mellett nyelvvizsgáztam és államvizsgáztam le, úgyhogy nem kell bemutatni mivel jár ez. :) Tudom milyen akkor nekiülni tanulni, amikor a gyerekeket nagy nehezen sikerült lefektetni este.
Akkor sem gondolom, hogy mesterséges vackokkal kellene telepumpálnod magad ahhoz, hogy leállamvizsgázz.
Mi motivált? Az, hogy lesz egy diplomám, amivel jó állást kaphatok és azt csinálhatom, amit szeretek, nem éhbérért robotolok majd valami vacak helyen életem végéig. Nekem ez bőven elég volt ahhoz, hogy végig csináljam és nem, bizony nem haltam bele! A gyerekeimből és a sportból merítettem erőt. Akár leokostojásozol, akár nem, ez akkor sem egy akkora dolog, amibe bele kell szakadni.
Pont azért mert nem írtam le a körülményeket, de máris "nem kell beleszakadni"... Nem azt kértem hogy írd le, hogy szerinted bele kell-e szakadni, hanem hogy mi az ami ilyenkor MOTIVÁCIÓ lehet. Ez, hogy nem kell beleszakadni, biztos nem az, csak egy sima beszólás, de persze én vagyok a bunkó mert utána nem mézes-mázas hangnemben válaszolok.
Biztos neked is 2 óránként keltek a gyerekeid, és egyedül csináltál mindent, hála istennek, hogy nem szakadtál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!