Az álomnak van valami valóságalapja? Be fog esetleg teljesülni?
Figyelt kérdés
Tehát ara lennék kíváncsi, hogy ugye mikor álmodunk, annak van-e valóságalapja. Meg fog-e történni esetleg majd a jövőben az a dolog. Azt olvastam hogy az agy jósolja a jövőt..tehát ezalatt azt értem, hogy amit álmodunk az meg fog történni? Nem pont arra gondolok mikor ilyen butaságokat álmodunk, hanem olyat ami megtörténhetne. Előre is köszönöm az összes válaszolónak!2010. febr. 16. 19:09
11/12 anonim válasza:
"Nem-e jelentik azt hogy van remény"-bocsi én ebbe nem tudok segíteni de ez aranyos volt!Sokszor voltam már énis így vele!!!!Én remélem hogy van köze a jövődhőz:D
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi az utolsónak. :(:) És mindenkinek köszönöm aki válaszolt :)
2010. febr. 17. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!