Napfogyatkozás van, akkor miért nincs sötétebb?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 10:57
2/8 anonim válasza:
Egy árnyalattal sötétebb van, észre lehet venni.
3/8 anonim válasza:
Legalábbis mikor kiért a metróm az alagútból, én úgy éreztem, hogy sötétebb van, mint amikor lementem, pedig nem felhős az ég… Persze nincs olyan sötét, mintha teljesen el lenne borulva, vagy mint hogyha éjszaka lenne, de ez nem egy teljes napfogyatkozás.
4/8 anonim válasza:
Számomra láthatóan sötétebb volt...
5/8 anonim válasza:
Szerintem is sötétebb volt. Nem olyan, mint amikor felhős az ég, hanem olyasmi, mintha egy filmszalagot raktak volna a Nap elé. Na meg hidegebb is van, mint tegnap. A héten a napsütötte ablakban lévő hőmérő mindig felment 22 fokig, most meg csak 13-ig.
6/8 anonim válasza:
Igen, valamivel gyengébben világított a Nap, mintha vékony fátyolfelhő takarta volna.
Én is néztem, a kinti hőmérséklet az előző napokban 13-14° volt, most csak 8-9° (11:30 tájban) - pedig "sütött" a Nap. :D
7/8 anonim válasza:
sötétebb volt, olyan volt, mintha már késő délután lenne és hideg is volt
8/8 anonim válasza:
Sötétebb van olyankor egyértelműen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!