Léteztek az 1980-as évek, vagy csak kitaláció az egész amit beépítettek az agyunkba?
Nagyon sok ember képes arra, hogy az agyába bármit "beépítsenek". De a többség egyszerűen gondolkodik, és így jön rá, hogy mennyire léteztek azok az évek (meg a többi is).
Például tudják, hogy a történelem folytonos, volt "hetvenes" évek, volt "kilencvenes" évek, ebből következik, hogy volt a köztük lévő is.
Érdekes kérdés,mert Ozzy Osbourne is azt nyilatkozta egyszer:Nem emlékszem a nyolcvanas évekre...
Dehogy létezett, 1979 után 1990 következett.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy hogy lehet negatív IQ-val élni?
Az Ozzys válaszon nagyon kiakadtam X''DDDDDDDDDDDDDDD
De egyébként tökéletesen egyetértek vele. Szerintem nem léteztek a 80's évek. Tuti hogy csak a kormány találta ki.
A kitalált középkor után, már ez is téma?
A középkorral kapcsolatban, vagy egy pár cikk:
1980'-as évek: ez miért is lenne kitaláció? Ebben sincs, semmi logika. Vegyük alapul, az írásos feljegyzéseket, a beszámolókat, illetve azt is, hogy a ma élő emberek java része, emlékszik arra, ami a 1980'-as években történt. Ennyi hamis emlék lehetetlen, amúgy is, kinek lenne az érdeke? Tegyük fel, ha mégis: rengeteg erőforrást kéne rá biztosítani. 100%-ban meg lehetetlen ezt megvalósítani, mert valami közbe jön, ami alapján könnyű lehetne kideríteni. Az egymástól eltérő beszámolók, már indokot adhatnak erre.
Lehet, hogy az egész életed egy hamis emlékekre alapozott szimuláció. A nyolcvanas évek is virtuális emlékek, a mostani életed is csak egy szimuláció, a GYK is, mi is, akik válaszolunk neked. De majd jön Neo és felszabadít.
Nos, visszatérve a VALÓDI világra, ha a nyolcvanas évek nem léteztek, akkor megdöbbentő mértékben fiatalabb vagyok, mint gondoltam. :D
Mindenesetre akkor kár, hogy meg sem történt, amikor kis xarosként vacogó izgalommal néztem A birodalom visszavág premierét az ülőhelyek száma felett kiforgalmazott moziban, utólag berakott fapadon kucorogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!