Kinek mi a kedvenc, életbeli zéróösszegű játéka?
Állítólag a valóságban nincs zérójátszma, merthogy ez csak nagyon elméleti dolog. De mondjuk h mégis van.
Csajozás?
Brian, azért a family guy-ban okosabb szoktál lenni :D
Ha te kinézel magadnak egy csajt, és gipsz jakab is, akkor te csak úgy "nyerhetsz", ha gipszjakab veszít, tehát, leegyszerűsítve , zérójáték ez... Nem tudom, így már érthető ? :)
Vagy, lehet pozitív összegű is, ha egyszer te skerázod, máskor pedig a gipsz jakap kupakolja a "barátnődet"....
Nekem ez annyira nem fekszik, túl "régies" vagyok. :D
1. Charlie O'Brian NINCS a family guyban. :)
2. Ez SEM zéróösszegű játék! :D
A legegyszerűbbet említeném, amikor van X darab játékosod, X-1 darab széked, székek körül táncitánci és ének, aztán egyszerre le kell ülni mindenkinek, akinek nem jut szék ,az a vesztes.
De tulajdonképpen ilyen egy pókerjátszma is, ha senki nem tud kimenni pótolni az eljátszott pénzét/zsetonját.
Tipikus buli végi változat, amikor öt haver iszik, már csak négy sör van kikérve és a záróra miatt a pultos már nem ad ki többet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!