Írtam egy fogalmazást, kijavítanátok?
Tudom,hogy hibás,mert hajlamos vagyok,"németesen" irni,mert az az anyanyelvem,de néha irogatok magyarúl is,és szeretném ha kijavítanátok :]
Én is félek...
Én is rettegek.Sőt még többet,mint egy áltagos ember.Félek az emberek magas elvárásaitól,és attól,hogyha nem tudom beteljesíteni ezeket.Gyötör a félelem.Aludni nem tudok, félek, hogy a takaró szegélyéből kicsüngő pamutszál esetleg kemény és hegyes, mint egy acéltű.Elképesztően rontsa a lelkemet a félelem.Félek,hogy mikor King Kong elrabolja Ann-t,és nekem kell majd megmentenem,hogy elejtem.Félek,hogy Pókember előbb megmenti Jane-t,mint én.Szinte pánikolok,mikor a vonat sínjai elszakadnak,és élősinné válok,meg mikor nekem kell tartanom a lezuhanó repülőt,rettenetes érzés,hogy az én kezemben van ennyi ember élete.Ráz a félelem mikor Clark Kent erősebb,mint én.
Egy Hős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!