Úgy érzem, diplomásként nagyon hiányos az alapműveltségem. A régi tankönyvek újra átvétele jó ötlet lehet?
Figyelt kérdés
A saját területemen egész jó vagyok, de más témákhoz sokszor nem tudok szólni, ezért arra gondoltam, átveszem a középsulis anyagot.2014. dec. 26. 20:16
13/13 anonim válasza:
Olvass olyat ami érdekel, a mai világban nincs olyan, hogy alapműveltség. Én anno bemagoltam az irodalmat és a történelmet. Azóta eltelt 6-7 év és egy csomó alapdolgot a magyar történelemből nem tudok, ellenben olyan felesleges ismeret mint az, hogy Nursiai Szent Benedek 529-ben monostort alapított a Monte Cassinon. Ez van amikor egy halom szemetet taníttatnak meg az emberrel.
Ebből adódóan műveletlen lennék? Nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!