Mennyit tanulsz egy nap, mikor kezdesz hozzá, mit a tevékenységi sorrend mikor hazaérsz?
Már egyetemista vagyok, de még mindig nem sikerült hozzászoknom a rendszeres tanuláshoz:D Mondjuk ennek fő oka, h elég sokáig suliban vagyok, így mikor hazaérek, már nem sok erőm van hozzá...
Első félévben csak számonkérésekre és vizsgaidőszakban tanultam....(akkor viszont tényleg rendesen:D) azt hiszem, most már tényleg többször kell elővennem:)
Általános Iskolában 7. osztályos vagyok, és általában kb. 14 órára hazaérek, és ebédelek, majd rögtön elkezdek tanulni, először az írásbeli dolgokat csinálom meg, aztán tanulok. Kb. 2-3 órán át szokott tartani.
14/f
Hazamegyek, nekilátok, átnézem amit át kell kb. 20 perc alatt, és utána szabad foglalkozás. :)
15/f
1: Általában 30 perc, ha többet kell írni, akkor 1 óra.
2: Általában 3 óra körül, de ez attól függ, hogy mikor érek haza.
3: Ebédelek, megtanulok, gépezek, tv-t nézek, stb.
5: f/16.
Én nem tanulok semmit.
8.as vagyok 14éves.
A törit az órán szoktam megtanulni mert ha irat akkor mindig az óra végén irat,és 15perc meg simán elég hogy megtanuljam,a többi 30p.be meg figyelek.
A fizikát és a kémiát imádom,órán mindig oda figyelek,és 5ös vagyok mind1ikből.
Ja és mivel mindig angol órának az első,és az angol tanárom le se szärjä hogy mit csinálunk órán ezért mindig ott csinálom meg az aznapra feladott írásbeliket.
A biosszal és a föcivel is így vagyok.Oda figyelek,és otthon meg max dolgozat előtt átolvasom.Az irodalmat is szeretem,a verseket meg mindig szünetekben tanulom.
A nyelvtan meg egyszerűen nem tud lekötni.Utálom.Megis látszik,majdnem meg is buktam belőle..:D
De amúgy mindenből 5ös vagyok kiv.nyelvtan,és nagyon ritka hogy előveszem a könyvemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!