Milyen színű a tükör?
Figyelt kérdés
lehet hogy nagy hülyeség,de mos komolyan :)2010. jan. 29. 12:49
11/21 ekeke válasza:
Minden tárgy olyan színű, amilyen színű fényt nem nyel el, azaz amit visszaver! A tükör minden színt ugyanúgy visszaver, tehát fehér! Az a véletlen, hogy
12/21 ekeke válasza:
...hogy szürkének látod ha nincs kifényesítve, hiszen a szürke nem szín, hanem kisebb erejű fehér.
13/21 anonim válasza:
Igazából a tárgyak olyan színűek, amilyennek fehér fényben látjuk őket. Például barna fény nincs, és barna szín mégis van, ergo az előző definíció nem működik. Tehát a tükörnek nincs színe.
14/21 anonim válasza:
Tehát akkor azok az "igazi" színek amiket meg tudunk világítan?
Mármint én ezt úgy gondolom, hogy amilyen szinű ledet képesek csinálni!
Mert igaz, hogy fekete szín, van, de feketét nem tu világítani semmi!(vagy még a feketéhez hasonló világíthatalan szinek)
15/21 A kérdező kommentje:
sokatértettem xd
fehér de nem fehér,hanem szürke de a szürke nem színhanem fehér
elmagyarázzátok?
azért köxíh
xd
te nem tehex aról h hülye wók xd
2010. febr. 3. 15:42
16/21 anonim válasza:
Tehát a tükör olyan színű amilyen színt visszaver!
17/21 anonim válasza:
"te nem tehex aról h hülye wók xd"
De arról igen, hogy nem tudsz írni. Amúgy szerintem olyan színű, amilyen fóliát ráragasztanak az üvegre.
18/21 A kérdező kommentje:
te meg hülye vagy
mert ő miért tehetne arról h en nemtóók irní ?
:)
2010. febr. 7. 17:24
19/21 anonim válasza:
"mert ő miért tehetne arról h en nemtóók irní ? "
Ő nem, de te tehetsz.
20/21 A kérdező kommentje:
hÁt yaH eN tehhetk röla
nnem is Ő
vayg ném?
2010. márc. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!