A mesterségesen előállított aminosavakat hogyan gyártják?
Hmmn, kifejezetten aminosavakat, s nem peptideket adnak táplálékkiegészítőként?
Szerintem fehérjéket szednek szét enzimekkel.
De persze vannak kémiai eljárások is, ha érdekel, rákereshetek, de azokat tuti nem adják táplálékkiegészítőnek.
Nos, rákerestem googlival...
Egész "jól" leírják az ilyen termékek leírásában (a "jól" alatt azt értem, hogy tudományosan nézve zagyva, de ki lehet venni a lényeget):
"hidrolizált kollagén, hidrolizált Tejsavó fehérje"
"tejsavó fehérje izolátumból és a tojás fehérjéből."
A lényeg: jól eltaláltam, természetes fehérjéket bontanak le, namost ezt tehetik savval és enzimmel is, szerintem a végtermék kellően tiszta lehet emberi felhasználásra.
Az persze már kérdéses, hogy ezek a cuccok mennyivel jobbak, mintha magad ennéd meg a tojást, húst, meg innád a tejet.
Igen szerintem is nemlehetnek valami hasznos cuccok.A gyártás mégha rendben is van kitudja a raktárban hányszor penészedett már be.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!