Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » El fog tunni Hollandia? Ha...

El fog tunni Hollandia? Ha igen, mikor?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 11:55
 1/9 Szirty ***** válasza:
3%
Csütörtökön
2014. nov. 2. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Hát nézd…

1986, Szovjetunió–Magyarország: 6 - 0. A Szovjetunió 1991-ben eltűnt.

1997, Magyarország–Jugoszlávia: 1 - 7. Jugoszlávia 2003-ban eltűnt.

2013, Hollandia–Magyarország: 8 - 1. Szerinted?

2014. nov. 2. 12:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Leesek a szekrol sracok, annyira viccesek vagytok.
2014. nov. 2. 13:14
 4/9 Szirty ***** válasza:
4%
Miért gondoltad, hogy a hülye kérdésre nem hülye válaszokat kapsz majd?
2014. nov. 2. 13:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Gondolom az fel se merul benned, hogy te vagy a hulye, nem a kerdes:) Tovabba, tudjatok szerintem hogyan ertem (elonti-e a viz Hollandiat valaha), de kotekedni meg viccelodni egyszerubb.
2014. nov. 2. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Bizony, és a piros kezeket nyomkodni is egyszerű, igaz?

Én mindenesetre toltam mindkét eddig érkezett válaszra egy-egy zöldet, mert értelmetlen kérdésre tényleg nem adható, csak értelmetlen válasz. Szerinted ki tudná előre pontosan, hogy mikor fog eltűnni Hollandia?

Mondjuk a kettes kifejtése azért elgondolkodtató... :D

2014. nov. 2. 22:41
 7/9 Szirty ***** válasza:
1%

Kedves kérdező!

Én gondoltam hogy mire gondolsz, de nem vagyok gondolat olvasó, a kristálygömböm jelenleg nincs beüzemelve, ezért a kérdésre válaszoltam. Ha nem csütörtökön tűnik el, akkor tévedtem :-)

A következő miatt hülye a kérdésed:

Te azt akartad tudni, hogy hollandia tengerszint alatt lévő területeit mikor önti el a víz (?).

Ettől nem fog eltűnni. Egyrészt továbbra is ott lesz, csak víz lesz rajta. Másrészt hollandia területének csak egy része van a tenger szintje alatt, a maradékot nem fogja elönteni a víz!

2014. nov. 3. 15:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Kotekedjetek csak, remekul szorakozom:D

"Egyrészt továbbra is ott lesz, csak víz lesz rajta." - Lakhatas meg turizmus szempontjabol azert ez egy eleg lenyeges tenyezo, nem? Vegul is az Atlanti ocean alatti terulet sem tunt el, csak epp egy rohadt nagy tenger van rajta. Vajon miert nem szervez oda a Neckermann utakat?

"Szerinted ki tudná előre pontosan, hogy mikor fog eltűnni Hollandia?" - Azota megtalaltam az interneten egy csomo vonatkozo tanulmanyt, es kepzeld, vannak akik tudjak.

"Bizony, és a piros kezeket nyomkodni is egyszerű, igaz?" - Azt borzasztoan egyszeru!!!

Befejeztem az irogatast, valaszoljatok valamit aztan maradjatok abban a hitben hogy igazatok van. Csocsi.

2014. nov. 6. 15:26
 9/9 Szirty ***** válasza:
0%
facepalm...
2014. nov. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!