1/10 anonim válasza:
amiért a magyar nem fontos hollandiában
2/10 anonim válasza:
Egyrészt nem egy világnyelv, másrészt meg a gazdasági kapcsolataink nem jelentősek.
3/10 anonim válasza:
1. A holland nyelv miért nem fontos – néhány ország kivételével – az egész világon?
2. Miért kellene annak lennie szerinted? :O
4/10 anonim válasza:
Ez az! Álljunk ki a méltatlanul elhanyagolt nyelvekért! Védjük meg a hollandot, mi több, legyen kötelező a twendi, a rutul, az alawa vagy a yaqui.
5/10 anonim válasza:
#4: Sosem hallottam ilyen nyelvekről :D De nem lennék meglepődve, ha az ezen nyelven kommunikáló népek se hallottak volna a magyar nyelvről.
6/10 Wadmalac válasza:
Waarom niet?
Omdat Nederlands is niet gemakkelijk.
Omdat weinig buitenlandsen kunnen Nederlands praten.
Omdat bijne alleen Nederlander kunnen Nederlands praten.
:D
Ik zelfs kan oop maar een beetje.
:)
7/10 anonim válasza:
Durva, a német tudomásomal tök jól megértettem ezt a szöveget :D
Bocsi, tudom hogy off, de ez most sikerélmény volt. :D
9/10 anonim válasza:
#7: A holland nyelvről - viccesen - azt mondják, hogy úgy alakult ki, hogy egy tajrészeg angol matróz németül kezdett el beszélni. Biztos nem így volt, de akár még igaz is lehetne :D
10/10 Wadmalac válasza:
Hát, amikor beszélik, már keményebb a szitu, de jó német tudással a holland újságok 80%-osan olvashatóak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!