Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mikor halt meg valójában...

Mikor halt meg valójában Hitler? Vagy ezt még nem derítették ki?

Figyelt kérdés
Mennyire valószínű, hogy nem ölte meg magát?
2014. okt. 26. 20:15
 1/4 anonim válasza:
100%
Mondanak sok hülyeséget de asszem még nem nyitották fel az aktákat. én úgy tudom Berlin elestekor lett öngyilkos.
2014. okt. 26. 20:44
 2/4 TallandThin Boy ***** válasza:
Nem tudom mennyire valószínű, de, ha nem lőtte volna fejbe magát, akkor gondolom elfogták volna.
2014. okt. 26. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hitler nagyon félt attól, hogy úgy jár, mint Mussolini, akinek a hulláját fellógatták a lábánál fogva és úgy tették ki közszemlére. Ezért szerintem egy olyan típusú ember, aki egyrészt nem tud veszíteni, másrészt az ilyen külsőségek nagyon fontosak neki, hogy mi történik vele a halála után, hogy fognak rá emlékezni stb., nem teszi ki annak magát, hogy egyrészt szembenézzen a nyilvánvaló vereséggel, másrészt pedig hogy egy teljesen reménytelen helyzetben menekülni kezdjen, hogy aztán bármikor elfoghassák.

Ráadásul fanatikus is volt, dilis elme, tehát az egész nácizmus összeomlása Hitler számára egyenlő volt a halállal. Az ilyen ember nem olyan, hogy a kudarcot megpróbálja feldolgozni, és új életet kezdeni, hanem az ilyen embernél minden vagy semmi van... Én nem tudom elképzelni, hogy Hitler ne legyen öngyilkos egy ilyen helyzetben, a számára nyilvánvaló politikai, katonai vég óráiban.

Ha valaki ezt végiggondolja, sztem könnyen rájön arra, hogy ha valaki, hát Hitler biztosan öngyilkos lett egy ilyen szituációban.

Azt sem tudom elképzelni, hogy Dél-Amerikába szökött és ott egy kisvárosi kocsmában éldegélt, a helybéliekkel beszélgetve (hallottam már ilyen Discoverin és a hozzá hasonló idióta adásokon) ilyen hülyeségeket...

2014. okt. 27. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyanúsan akkor s úgy, ahogyan mondják.
2014. okt. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!