Mivel magyarázható a következő "jelenség"?
Figyelt kérdés
Nagymamám házában pár napja egyszerre megállt 3 falióra, 3 különböző szobában. Mindegyik egyszerre, pár perc különbséggel állt meg.
Két hétig úgy maradtak, majd ma mindegyik pár egyszerre elindult. Egy kis ideig pár perc különbséggel jártak, aztán mind beállt magától a rendes időre, és most jól járnak.
Mi lehet ez? Van erre valami tudományos magyarázat?
Szerintem ez eléggé, "természet feletti", de nem mertem az ezotéria kategóriába tenni, mert ott nem válaszolnak rendesen, és nem is feltétlenül állítom, hogy nincs rá földi magyarázat. :)
2014. okt. 17. 20:38
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vagy vicces, mondtam, hogy nem szórakozásból írtam a kérdést. És direkt említettem, hogy azért is nem az ezo kategóriába tettem, mert ott sok a hülye. De úgy látom itt is...
2014. okt. 18. 20:28
12/13 Wadmalac válasza:
Az agnosztizmus nem egyenlő a hülyeséggel.
A hiszékenység viszont nagyon gyakran. :)
13/13 anonim válasza:
#11: Nem, itt nincs sok hülye, itt csak egy van, aki mindenáron sokat szeretne látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!