Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Angol - írd le a napod,...

Angol - írd le a napod, valami ötlet?

Figyelt kérdés

lényegébe úgy kell kezdődnie hogy: hello agan

tehát mintha blogra írnál.

valaki tudna nekem írni valami kis okosságot?

én hülye vagyok ehez.

2014. okt. 2. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Gyakorlat teszi a mestert ebben is. Eleinte kezd el olyanokkal, ami a napi rutinodat írja le. Mi volt aznap, mi az, amit máshogy csinálnál, mi az, amit holnap meg akarsz tenni. Csak, hogy megszokjad az írást és megtanulj előre tervezni egy kicsit :) Aztán kitalálhatsz valami témát, ami köré írod a naplódat. Ez lehet az, ami bosszant, az, ami tetszik, az, amit szeretnél megvalósítani, az, amiről álmodsz, az amiről más álmodik, mi az, amit más nem vesz észre, de szerinted izgalmas, vagy mi az, amit mindenki észre vesz, de nem fogalmazza meg senki.
2014. okt. 2. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó csak sajnos holnapra kéne, dupla angolra.
2014. okt. 2. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Hát akkor ideje lenne nekifogni.
2014. okt. 2. 20:17
 4/5 Wadmalac ***** válasza:
86%

Hy, my friend.

As I spent my last days with useless stuff and I totally forgot my English homework, now I am trying to find somebody, who is stupied enough to sacrify his freetime to save my lazy soul. Now it is so urgent, that i can not recognize: in the time I am seeking for some help, I could do it on my own, I just had to fight against my own lazyness.

:)

2014. okt. 3. 08:28
 5/5 Wadmalac ***** válasza:
79%
*stupid
2014. okt. 3. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!