Mennyi a Magyar? Hol vannak a magyarok? Ki számít annak? Jó, aki annak valja magát
Anélkül,hogy bárkit is megbántanék-
Felmerült bennem a kérdés,hogy miért van,hogy ???.....
A "nagy magyarokról" rendre kiderül,hogy nem is magyarok hanem szlávok,német leszármazottak,zsidók vagy zsidó származásúak.
Tudósok,felfedezők,vértanúk,rendezők ! stb
Sokaknak a nevük is elárulja.
Német,horvát,lengyel,Oláh,
Mindesetre furcsa,hogy akiket olyan sokra tartunk azoknak egy jelentős része vagy a többség nem is magyar származású.
Egyes rétegek meg verik a mellüket,hogy így a magyarok meg úgy a magyarok.Őkis tudják ezt?
Miért van ez? Hogy van ez,hogy a nem "igaz" magyarok olyan sokra vittáűék a "magyar" magyarokközött?
Hol vannak akkor a magyarok? Hányan vannak a 10 millióbol?
Az számít magyarnak,aki Magyarországon született és magya állampolgár.
De ha azt kérded,hogy van-.e olyan magyar,akinek minden őse magyar,akkor még nagyítóval is nehezen találsz olyan embert..Gondolj pl. a kunokra,jászokra,a török időkre, a monarchia idejére stb.A nép keveredett.Még az Árpádházi királyokról sem mondható el,hogy tiszta magyarok voltak,mert ők is valamelyik külföldi királyságból házasodtak.
Ha így nézem,akkor tiszta magyarok nincsenek,csak olyanok akik ezt állítják magukról.
Az magyar, aki magyarnak vallja magát, és nem "kisebbségnek". Pl. a romák többsége "kisebbség"-nek vallja magát, ahelyett hogy magyarnak...
Jávor Pál is zsidó volt, mégis MO egyik legnagyobb alakja. Seress Rezső szintúgy.
Legyen az Oláh, Spitzbauer, vagy Koschowetsky, ha ez a hazájuk és magyarként viselkednek, ők magyarok. (Magyarként úgy kell viselkedni, hogy nem mondjuk a másikra hogy "te rohadt magyar", mint ahogy ezt sokan teszik.)
Ez az én véleményem, úgyhogy senki ne kössön belém. Köszönöm.
16:45
Én nem tiszta magyarokat keresek,mer tudom,hogy kellően keveredett nép vagyunk.
Amennyiben igaz,hogy keletről jöttünk úgy egy gnetikai viszgálat már azt bizonyította,hogy a jelenlegi magyarság soraiban csak elvétve találni olyan szémlyt akinek "keleti" génjaei vannak,de még a székelyek között sem gyakori.
Én arra gondoltam,hogy magyar nevű és nem magyarosított vagy valamelyik uralkodőnk adta a őseinek a magyar nevet.
Jó Benyovszky magyar a szláv név ellenére,de úgy néz ki,hogy Mátyás kiráályunk meg román.
Az aradi vértanúk egy része német meg szerb.
Ott vannak a feltalálók a "nagy " magyarok,híresek.
Kiderül,hogy cak magyarosított nevük van különben német,szláv,zsidó származásúak.Nem mintha bajom lenne velük.
Csak van olyan aki a magyar neve mellett azért magyar származású is????
Most hallottam,hogy Rákosi is zsidó leszármazott.
igaz?
Nyilvánvaló,hogy keveredtünk másokkal (Kunok,Besenyők,Hajdúk nem számítanak már)
Vsak jó lenne tudni,hogy azért van olyan híres magyar aki magyar is és nem csak annak vallja magát.-Babits,Petőfi
21:35
Ebben igazad van.Nincs is baj az ilyennel.
Csak én magyar magyarokat is keresek.
AMikor szüleim mondták,hogy a nagyjaink közül menyien nem is "igazi" magyarok meglepődtem és felmerűlt a kérdés,hogy akkor ki magyar,hol vannak a magyarok??
magyar, aki magyar érdekekért küzd!
NEM magyar, aki csak rombol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!