Jan.16-tól ugye át kell írni a számokat csak a +36 a jó, a 06 nem maradhat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 16:45
11/17 anonim válasza:
áááá
de ez eddig is így volt!!!
minden marad a régiben, ami 06 és +36-ot illeti, hát ennyire nehéz megérteni? csak a hétszámjegyes tárcsázás tűnik el, amit hálózaton belül lehetett használni.
a kérdező azt kérdezte, hogy a 06 maradhat-e?
Persze hogy maradhat, de ahogy eddig is csak Magyarországon működött, úgy ezután is.
12/17 anonim válasza:
De azt nem írta, hogy kizárólag itthonról akarja használni.
13/17 anonim válasza:
Belföldön maradhat a 06 is.
14/17 anonim válasza:
Én semmilyen számot nem írtam át, mégis tudok ugyanúgy hívni bárkit a telefonkönyvemből, furcsa
15/17 anonim válasza:
A legelső hozzászóló vagyok. Megkövetlek titeket, mert tény hogy lehet a 06- ...formátum is a szám. Mentségemre szolgál, hogy a Vodafone által kiküldött szórólapon nem ez van! Ott szigorúan a 11 számjegyes formátumot írják jónak.
Mindenesetre elszomorító és elgondolkodtató, hogy egy nyilván több-százezres szórólapon ilyen pontatlan információ jelenjen meg
16/17 anonim válasza:
Miért a 06702345678 az hány számjegy?
17/17 anonim válasza:
11 ez is, ez igaz de tudod ott szépen megadnak "példaszámokat" is, mondván hogy csak ilyen formában alkalmazható, és biza nincs közöttük 06 .... formátumú. Aki vodafonos, megkapta a legutolsó számlával ezt a tájékoztatót, tudja miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!