Valaki letudná írni nekem Jókai Mór:Kőszívű ember fiai és a Mikszáth Kálmán:Szent Péter esernyője olvasónapólt hoszan?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 08:44
1/4 anonim válasza:
Nem, sajnos kénytelen leszel ta magad szopni vele.
2/4 anonim válasza:
Jó pénzért biztosan lesz vállalkozó.
3/4 Wadmalac válasza:
Csöndesen kezdd el szégyellni magad, hogy egész nyáron tojtál rá és most pánikszerűen kapkodsz.
Amúgy itt megtalálod:
De legalább ezeket most már olvasd el úgy, hogy a saját szavaiddal le tudd írni, mert a tanár sem hülye, ha fogod és kimásolod, akkora egyest kapsz rá, hogy pótos teherkocsi viszi haza apádéknak. És sürgősen kezdd el mindkettőt olvasni, mert szeptemberig simán végezhetsz mindkettővel, ha meg a tanár belekérdez, a copy-paste olvasónaplóddal nem érsz semmit.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek mindhárom előző válaszolóval.
Többet segíteni én sem tudok.
Azt viszont le_tudom írni, hogy életemben nem írtam még _olvasónapólt_ (azmiaz? :D), pláne _hoszan_ nem... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!