Hogyan lehet ASS formátumú felíratott átkonvertálni SRT-re?
nem passzióból írok
már néztem ezeket és nem működtek
képzeld már én is ismerem a google -t de nekem egy olyan kell ami biztosan működik
nem letöltögetni 200 db vackot amik nem működnek vagy nem azt csinálják
1. gyakori kérdéses ugyan ez a kérdés ahol minden van csak a kérdésre a válasz nincs
2. van pár program de egyik se azt csinálja ami nekem kell
3. 1.-höz hasonlóan semmi
4. "3."
....
Ha ennél lejjebb görgetsz, van feedback, a pontozás alapján a többségnek működik ,csak nem tökéletes, kihagyja a vesszőket stb.
Ez meg online konvertál, két kattintást megér kipróbálni, működik-e.
Felkészítlek, a világ általánosan lexarja a magyar ékezetes karaktereket, ott nagy eséllyel ez is hibázni fog.
Remek. És mi honnan tudjuk, hogy miket próbáltál már ki? Nem vagyunk gondolatolvasók. Írd meg, és úgy már talán használhatóbb választ is fogsz kapni.
Ha sokkal próbálkoztál, és egyik sem működött megfelelően, akkor nem lehet, hogy magával a feliratfájllal van probléma?
3.
A honlappal már próbálkoztam de több karakter helyére is ? rakott
A másikat pedig a vírusírtóm tiltja le.
4.
Nincs probléma a felirat fájllal azt leszámítva hogy ASS.
Ezért írj olyat amit már máskor te is ki próbáltál és nem csak úgy rá keresni google (nekem is az volt az 1.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!