Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Dinamo hogy csinálja a trükkjeit?

Dinamo hogy csinálja a trükkjeit?

Figyelt kérdés
gyakran nézem a Discoveryn a Dinamot és egyszerüen nem tudok rájönni a trükkjeire 1-2 találtam youtube-on hogy hogyan csinálja de akkoris némelyik elképzelhetetlen valaki tudja ezeket?
2014. júl. 29. 15:51
 1/7 anonim válasza:
100%
Mivel TV-ben látod, így meg van az a hatalmas előnye, hogy vágásokkal, kameraállásokkal tudnak csalni a készítők. Hány olyan videót láttál neten, ahol valaki titokban kamerázza dinamót? Szerintem nem sokat találnál. :)
2014. júl. 29. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
hát azzal tisztában vagyok hogy a TV-ben ugy vágják rakják a kamerát h nekik jó legyen de van egy ahol felvette egy civil ember és ott el is magyarázzák az egyiket
2014. júl. 29. 16:05
 3/7 anonim válasza:
100%
Mindegyik csalásra (bocsi: szemfényvesztésre) van magyarázat, ha neten nem találsz akkor valami egyedi mutatványról lehet szó, amit eddig még nem alkalmaztak, és maximum találgatások léteznek annak kapcsán, hogy hogyan is történnek meg ezek kivitelezései.
2014. júl. 29. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
ahan hát köszi :)
2014. júl. 29. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
na tudnám, én lennék Dinamo és tutira nem mondanám meg.
2014. júl. 29. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért, amikor Godzilla lerombolja fél New Yorkot, azt szerinted hogy csinálják?
2014. júl. 29. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

"de van egy ahol felvette egy civil ember és ott el is magyarázzák az egyiket"

Szerinted az nem megjátszott, előre koreografált felvétel és "elmagyarázás" volt? :)

2014. júl. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!