Mikr lennénk képesek ha az agykapacitásunk maxon lenne? És hogy tudom ezt elérni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 16:18
1/17 anonim válasza:
Az agyunk teljes "kapacitását" használjuk.
2/17 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ezt mondom de amit mondtál hülyeség bízonyitott hogy csak 10% át használja az ember
2014. júl. 1. 16:30
3/17 anonim válasza:
Én ezt már rég elértem, sőt már túl is léptem a határokat. Gyakran más szervemmel is képes vagyok gondolkodni.
4/17 anonim válasza:
Teleportálásra, reinkarnációra, pszichokinézisre, extraszenzoriális percepcióra.
Szal rideg dolgok... mehet is az ezo témába.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem adja be az oldalt amit be linkeltél :(
2014. júl. 1. 17:15
6/17 A kérdező kommentje:
Már jó kösz és hogy érem el ??
2014. júl. 1. 17:21
7/17 anonim válasza:
Sehogy, ez egy hülyeség.
Az agy a leginkább energiazabáló szervünk - szerinted úgy fejlődött ki, hogy 90%-a fölösleges?...
Egyszerre nem használjuk ki a 100%-ot értelemszerűen - amikor az megtörténik, na, az az epilepsziás roham, amikor szinte izzik az egész agy...
Mindig folyamatosan aktívak és pihennek a különböző területek, az alapján, hogy mit csinálsz.
De ezt a marhaságot, hogy csak 10%-át használjuk ki, próbáld meg kiverni a fejedből. NEM IGAZ. Sohasem volt igaz.
8/17 A kérdező kommentje:
De ez igaz ezt az egy dolgot tudom hogy igaz bebizonyított dolog hogy az ember csak az agya 10%-át asználja ebben az egy dologban vagyok bíztos.
2014. júl. 1. 20:57
9/17 anonim válasza:
10/17 A kérdező kommentje:
szép volt egy álmom hogy annak a lány fejébe tudjak olvasni aki tetszik hogy tudjam mit gondol rólam meg hogy ilyen lehesel: https://www.youtube.com/watch?v=shaXfAL7ZA0 viszlát álom legalább volt egy kis reményem :'( :'(
2014. júl. 1. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!