Hogyan érhetem el az ún. asztrálutazást?
Van ennek egyáltalán valóságalapja?
Már a reinkarnáció is egy elég tág fogalom és nem bizonyított hogy az előző életünk kihatna a mostanira (ha van reinkarnáció). Szerintem kérdezz meg egy szakértőt!
Ha itt tartasz akkor még sokat kell gyakorolnod,h. valóban ki tudj szállni tudatosan a fizikai testedből.
Persze alvás közben ezt öntudatlanul is megtesszük, de arra rendszerint nem emlékszel.
Próbálj először zenére meditálni, esetleg vezetett zenés meditációra, kezdetnek ezt ajánlanám, hogy egyáltalán ki tudj kapcsolni.
Valóban a legnehezebb semmire nem gondolni.
Segít, ha a légzésedre figyelsz.
Ha görcsösen állsz neki persze h nem tudsz ellazulni!
Semmire meg nem lehet gondolni mert ahhoz meg kéne határozni a semmi fogalmát előbb.
A gondolatok jönnek mennek.
De egyébként sok cd-t lehet kapni ,ilyen meditációs gyakorlatokhoz.
Próbáld meg úgy. :-)
Hallottam ilyen Cd-ékről, ami lehet segítene neked...
Most tényleg nem fikázásból. De ezt komolyan gondoljátok?
Vagy van ennek vmi valóság alapja? Úgyértem ki akarsz szállni a testedből, mint mondjuk Strange doki a Pókemberből? :)
most próbálgatom, hogy van-e alapja :D
Viccen kívül, okosabbaktól (nem fórumozó tizenéesektől) hallottam, hogy meg lehet csinálni, van alapja. Ki szeretném próbálni, úgy is kiderül.
Sok dolgot tudok ma, amit korábban hihetetlennek gondoltam.
Köszi az eddigieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!