Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Segítene valaki? Egy fogalmazá...

Segítene valaki? Egy fogalmazást (vagy projekt munkát vagy valamit össze kéne dobnom).

Figyelt kérdés

Az ÁFÁ-ról kéne írni...kerestem egy csomó mindent de egyszerűen nem tudom hogy hogyan fogalmazzam át...

Mondanám hogy valaki írja meg nekem nagyon örülnék... de ki az a ki megírná?....én csak azt nem tudom hogy fogalmazzam át? amit én át fogalmazok az elég érthetetlen :SSS

2014. jún. 12. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha nem "átfogalmaznál", hanem írnál egyet...? Ugyanis, ha jól értem, ez a feladat, nem pedig plagizálás.
2014. jún. 12. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
pontosabban project munkát kellene készítenem és a tanár elmondta hogy forrásokat lehet használni...
2014. jún. 12. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne térj el annyira az eredeti szövegtől, ha nem megy másként. Használj több irodalmat. Olvass el egy pár tanulmányt, szöveget az ÁFÁ-ról és aztán már lenne néhány ötleted, hogy miként is lehet erről a csodálatos témáról írni.
2014. jún. 12. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Először is ne hidd el, amit az ÁFA-ról tanítanak! Az lehet, a legigazságosabb adónem, de gazdaságilag a legkárosabb, infláció növelő tényező! Mert ha azt nézzük, hogy minden ma megtermelt forint már tegnap forinthúszba került, a napnál is világosabb, hogy az egész világon be kellene tiltani még az ÁFA említését is! Ez a fajta adónem, csak a csalók és szélhámosok tömeges szaporodásához nyújt segédletet!
2015. jan. 4. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor egy jó oldala. A gazdaság állapotáról gyors és (viszonylag) pontos képet ad.

Mindenki megfizeti. Kivéve, a kivételeket. Akinek cége van sok mindent elszámolhat rá, ezzel csökkentve a privát költségeit.

2021. márc. 16. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!