Ha a legtöbb vitamin 200°C felett bomlik akkor miért mondják, hogy a szimpla forralástól vagy esetleg pasztörizálástól elbomlanak a vitaminok?
Figyelt kérdés
Pl. azt mondják, forró teába hiába teszel mézet mer úgyis elbomlik a vitamin és csak a cukor marad. de még a c-vitamin is 190°C-on bomlik(ha a wiki-n helyes az adat) az ilyen b-vitaminok is 200°C felett. hogy van ez?2014. máj. 15. 16:15
2/2 A kérdező kommentje:
szóval csak elakarják hitetni, vagy mi?
2014. máj. 15. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!