Segíts még egy picit! Hogyan tudnám megnézni a követelményeit a rekreációfejlesztésnek a pécsi tudományi egyetemen?
Figyelt kérdés
sehol nem találom. Anyira parázok. Imádom ezt a témát, de nem akarom, hogy bioszt kérjenek hozzá.mert azt nem szeretem. tudom, ez paradox... de nem akarok bioszból emeltezni. se közepezni2009. dec. 27. 14:42
1/6 anonim válasza:
Töri vagy biosz, illetve tesi. Nem kell semmiből emeltezni. Vagyis nem kötelező.
2/6 A kérdező kommentje:
ezt honnan nézted? tényleg érdekel, mert nem találom:s
2009. dec. 27. 16:53
4/6 A kérdező kommentje:
köszi
basszus, muszáj közepeznem tesiből? nem lehet valamivel helyettesíteni? semmire sincs időm, tesiérettségire aztán végképp nem
2009. dec. 28. 12:37
5/6 anonim válasza:
Muszáj. Az ennél a szaknál alap. Elég fontos, mert hát sok ilyen sportos tárgyad lesz rekin. Meg ugye egyik szakirány tesivel kapcsolatos. De nagyon könnyű a tesi érettségi, ha ügyes vagy. Sokat kell gyakorolni, de sztem könnyebb, mint egy földrajz. Vagyis nekem az volt:)
6/6 anonim válasza:
ha nem szereted se a tesit se a bioszt minek mész rekraációra???? ennek pont az lenne a lényege h olyan mennyen oda aki foglalkozik az egészséggel....szóval biosz tesi alap:)
am. ez a szak most nagyon felkapott lett...de sokat nem érsz vele a későbbiekben, szóval ha nem mennek ezek a tárgyak, sztem ne erőltesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!